Toggle Nav
Winkelwagen

Ragebollen

13 producten

Van hoog naar laag sorteren

13 producten

per pagina

Ragebollen voor je telescoopsteel

Wil je stofdraden en spinnenwebben verwijderen die zich hoog aan het plafond bevinden? Bevestig een ragebol - ook wel spinnenborstel genoemd - op je telescoopsteel en geen enkel vuiltje is nog onbereikbaar! Zelfs de hoogste plafonds krijg je op deze manier weer vrij van die vervelende stofdraden en spinnenwebben!

Driehoekige ragebol

Het voordeel van een ragebol waarbij de haren in de vorm een driehoek rond het ijzer gespannen staan, is dat je met de twee uiteinden eenvoudig in de hoeken kan schoonmaken. Hetzelfde geldt voor moeilijk bereikbare plaatsen achter de zetel. In ons assortiment vind je driehoekige ragebollen van Redecker die compatibel zijn met een houten Redecker steel en oranje ragebollen die compatibel zijn met onze oranje telescoopstelen.

Bolvormige ragebol

Bij een ragebol waarbij de haren in de vorm van een bol staan, heb je als voordeel dat elke kant van de ragebol goed gevuld is. Zo neem je in een hoek alle kanten mee, zowel de bovenkant van de het plafond als de zijkant van de muren. Bij MarketOnWeb heb je de keuze tussen een bolvormige ragebol met systhetische haren of met paardenharen. Synthetische haren zijn makkelijk afwasbaar en kan je dus ook buiten gebruiken. Een ragebol van natuurlijke paardenharen blinkt uit in kwaliteit en levensduur. 

Langwerpige ragebol

Wil je het stof achter kasten, zetels of radiators verwijderen? Dan heb je deze langwerpige ragebol nodig! Daarnaast is hij natuurlijk erg handig om komaf te maken met lange stofdraden en spinnenwebben die je muren en plafonds ontsieren, zeker tussen houten balken! Dankzij deze unieke vorm maak je eenvoudig schoon op plaatsen die anders moeilijk te bereiken zijn zoals bijvoorbeeld die kleine hoekjes achter meubels.

Helpdesk