Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Aftrekkers

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

7 producten

per pagina

Aftrekker kopen? Beste keuze bij MarketOnWeb!

Een aftrekker is een klassiek, maar onmisbaar onderdeel om vloeren efficiënt te dweilen. Een vloer dweilen is in essentie niet zo moeilijk, maar het gebruik van de juiste aftrekker, dweil en reiniger is wel cruciaal voor een goed resultaat. Bij MarketOnWeb vind je alle soorten aftrekkers in verschillende afmetingen, professionele aftrekkers en houten stelen:

Aftrekker  

De vloertrekker met klem is enorm handig om je dweil op vast te klemmen, zodat je deze nooit verliest tijdens het schoonmaken. Wie op zoek is naar een vloer aftrekker in kunststof inclusief steel heeft de keuze uit drie verschillende formaten: 35 cm, 45 cm of 55 cm. Metalen vloer aftrekkers en kunststof vloeraftrekkers vind je bij marketOnWeb beginnend vanaf 35 cm tot grote aftrekkers van wel 100 cm breed!

Professionele aftrekker

Zoek je een aftrekker van topkwaliteit? Kies dan voor een professionele aftrekker. Het montuur is verstevigd en de rubber is goed bestand tegen slijtage en kuisproducten, waardoor je er nog jarenlang plezier van hebt. Om grote oppervlakken of veel verschillende ruimtes te dweilen, bespaar je best tijd en moeite met een grote aftrekker.

Steel voor aftrekker

Een houten steel kan je op twee verschillende manieren op je aftrekker bevestigen: ofwel draai je de steel vast met een kleine vijs, ofwel draai je deze op een aftrekker voorzien van een conische, universele draad. Het bevestigingssysteem is dus afhankelijk van de aftrekker die je kiest. De houten stelen van MarketOnWeb passen ook naadloos op onze borstels. De Leifheit vloertrekker heeft een aangepaste steel, namelijk de Leifheit telescoopsteel met Click Systeem, waarbij je de steel met een simpele klik in de aftrekker vastklikt. De Leifheit telescoopstelen zijn beschikbaar in verschillende lengtes en diktes en zijn bruikbaar met nog heel wat andere schoonmaakkoppen van Leifheit.

 

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk