Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Zwembad accessoires

Producten 1-24 van 31

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 31

Pagina
per pagina

Zwembad schoonmaken? Ontdek onze zwembadaccessoires! 

Bodem zwembad schoonmaken

De bodem van het zwembad schoonmaken kan je op verschillende manieren aanpakken. Om te beginnen kan het handig zijn om een uitschuifbare telescoopsteel te hebben zodat je overal aan kan. Zeker als je een zwembad hebt dat wat groter of dieper is. De telescoopsteel van BSI is erg handig, want de steel is compatibel met verschillende schoonmaakaccessoires. Zo kan je er het schepnet op bevestigen om makkelijk drijvend vuil zoals bladeren en insecten uit het zwembad vissen. De vorm van het schepnet is zo gemaakt dat je er ook de grootste verontreinigingen van de bodem mee kan opscheppen. Als je ziet dat er veel vuil in je zwembad ligt, verwidjer je dit best zo snel mogelijk. Ligt het vuil er te lang in zal dit een slechte invloed hebben op de werking van het chloor.

Gebruik de zwembad borstel om moeiteloos hardnekkig en aangekoekt vuil weg te schrobben van de wanden en bodem. De zwembad bodemzuiger van BSI heeft een driehoekige vorm, wat ervoor zorgt dat je elke hoek van het zwembad perfect kan bereiken en schoonmaken. De kleinste deeltjes opzuigen is dan weer een taakje voor de zwembad stofzuiger. In de vuilzuigerkit van BSI zit een zwembad stofzuiger, telescoopsteel en flexibele slang waarmee je meteen aan de slag kan. Door de lange steel is het kinderspel om de bodem te stofzuigen.

 

Zwembadwater testen

Heb je het gevoel dat de kwaliteit van het zwembadwater niet optimaal is? Hangt er bijvoorbeeld een speciale geur, heb je irritatie aan de ogen na het zwemmen of heeft het water een rare kleur? Dan is het een goed idee om de kwaliteit van je zwembadwater even te testen. Dit kan erg eenvoudig met zwembad teststrips die alle belangrijke waarden controleren: de pH-waarde, vrij chloor, totaal chloor, alkaliniteit en hardheid (kalk). Voor wie alleen de pH-waarden en het chloorgehalte wil meten, is de zwembad tester kit voldoende. Wil je de pH-waarde van je zwembadwater regelmatig testen? Dan is de digitale pH-meter een ideale oplossing voor jou. Naast de pH-waarde geeft het display ook de temperatuur van het water aan. 

 

Zwembad thermometer

Met een drijvende zwembad thermometer kan je steeds de temperatuur van je zwembadwater correct opmeten. Onze drijvende thermometers zijn kindvriendelijk met een leuk diertje bovenaan zoals een eend of walvis. Daarnaast hebben we ook een thermometer die je kan in het zwembad kan bevestigen met een touwtje. Dat kan handig zijn als je wil weten hoe warm (of koud!) het water is voor je een duik gaat nemen! Daarnaast is het ook goed om te weten of het nodig is om het zwembadwater bij te verwarmen of net niet.

 

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk