Toggle Nav
Winkelwagen

Luxe shoppers

Luxe shoppers

Producten 1-24 van 96

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 96

per pagina

Luxe Shoppers

Deze luxe boodschappentrolleys zijn het summum van de shoppers, het neusje van de zalm. Zoek je luxe, comfort en kwaliteit? Dan bent je hier aan het juiste adres. Enkele modellen die we hier voor jou graag uitlichten zijn:

 • Andersen Royal Shopper
  De Andersen Royal Shopper heeft een praktische frame waarmee u de shopper kan aanbrengen aan een winkelkar of aan uw fiets (mits tussenstuk), maar ook gemakkelijk kan opbergen door de wielen eraf te halen. Verder is het mogelijk om de zak van de shopper te ontkoppelen waardoor u het frame kan gebruiken om andere dingen te transporteren zoals dozen wijn of kratten frisdrank 
   
 • Andersen Royal Shopper Plus
  De Royal Shopper Plus van Andersen is de vernieuwde versie van de normale Royal Shopper. Hij verschilt lichtjes van deze laatste door de zak die ook als rugzak te gebruiken is en enkele kleine toevoegingen zoals een reflector, meer laadruimte en dergelijke.

 • Andersen Tura Shopper
  De Tura Shopper van Andersen is bijna volledig aanpasbaar en verstelbaar aan uw behoeften: zowel het stuur als het frame kan u in verschillende posities zetten. Verder is deze Andersen shopper waterbestendig waardoor u hem zelfs kan gebruiken door weer en wind.
   
 • Rolser 8 Plus 
  Ontdek het meest duurzame frame uit de Rolser-collectie: de 8 Plus! Het is vervaardigd uit materialen van gerecycleerde oorsprong. Deze circulaire productie voorkomt dat er 14,4 kg CO2 in de atmosfeer terechtkomt. Iets om trots op te zijn

Heb je nog een vraag over één van onze luxe boodschappentrolleys? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor meer informatie!

 

Helpdesk