Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Plantenhoezen

Producten 1-24 van 81

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 81

per pagina

Bescherm je tuinmeubilair en planten tegen alle weersomstandigheden!

Planten afdekken met plantenhoezen

Heb je geen plaats om je potplanten binnen te zetten in de winter? Maak je geen zorgen, want met een kwalitatieve plantenhoes bescherm je je gevoelige potplanten tegen slechte weersomstandigheden en vorst! Je vraagt je misschien af of het daadwerkelijk nodig is om je planten te beschermen tijdens de koudere maanden in het jaar. Het antwoord is simpel: tropische of mediterraanse planten zoals een olijfboom of citrusboom zijn van nature niet bestendig tegen een koud klimaat en dienen dus steeds extra aandacht te krijgen. Voorkom schade aan deze - vaak dure - planten door ze in te wikkelen in een simpele beschermhoes.

Waarom planten beschermen met een afdekhoes?

  • Voorkomt vorstschade - Een strenge vorstperiode is nefast voor niet-winterharde planten of planten met ontluikende knoppen. Het is daarom slim om extra bescherming te voorzien voor deze planten.
  • Herbruikbaar - Een winterafdekhoes blijft eindeloos herbruikbaar en is dus een goede investering. Dure planten moeten weggooien zal je vaak veel duurder komen te staan.
  • Heel het seizoen bruikbaar - Wist je dat een afdekhoes ook in de zomer van pas kan komen? De hoes beschermt de plant tijdens een warmteonweer en vermindert de kans op schade na een hagelbui.
  • Op maat van de plant - Je doet er goed aan om een afdekhoes te kopen die specifiek bedoeld is voor het afdekken van planten. Elke plant heeft uiteraard nog steeds lucht en water nodig en daarvoor is een plantenafdekhoes perfect geschikt!

Tuinmeubels afschermen

Wanneer we de winter ingaan, gebeurt het soms dat we onze tuinmeubelen wat verwaarlozen. Jammer, want zo verslijten ze natuurlijk veel sneller! Voor het grootste deel van tuinmeubilair geldt: laat het niet open en bloot inde tuin staan tijdens de winter. Weersomstandigheden zoals vorst, sneeuw, regenval en hagel kunnen al snel onherstelbare schade bezorgen aan je tuinmeubelen. In ons uitgebreid assortiment vind je een waaier aan verschillende tuinmeubelhoezen. Zo is er voor elk tuinmeubel een gepaste hoes. Denk maar aan een hoes voor een ronde tuinmeubelset, beschermhoes voor een loungeset of een barbequehoes.

Met een tuinmeubelhoes geniet je dus langer van je tuinmeubelen en bovendien duurt het schoonmaken in de lente veel minder lang! Na de winterperiode zien je tuinmeubelen er vaak vuil uit en heeft er zich een groene aanslag van algen op het materiaal vastgehecht. Door je tuinmeubelen consequent af te dekken heb je dus minder last van vuile meubels. Wanneer het lentezonnetje doorbreekt hoef je alleen maar de hoes te verwijderen en je tuinmeubelen zijn klaar voor gebruik!

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk