Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Kralengordijnen

17 producten

Van hoog naar laag sorteren

17 producten

per pagina

Kralengordijnen voor je huis, caravan of tuinhuis!

Hulzen vliegengordijn

Wie op een effectieve en milieuvriendelijke wijze insecten wil tegenhouden, heeft er alle baat bij om voor een kwalitatief, hulzen vliegengordijn te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een vliegengordijn van La Tenda dat gemaakt is uit stevige hulzen die aan elkaar hangen met aluminium haken van de beste kwaliteit.

Houten en bamboe kralengordijn

Een houten of bamboe kralengordijn houdt de insecten buiten en geeft tegelijk je interieur een exotisch tintje. Het ritselen van de houten staafjes wanneer je door dit kralengordijn wandelt, is een rustgevend geluid dat je voor altijd met warme zomers zal associeren. Sommige houten kralen gordijnen zijn zelfs zo mooi dat ze regelmatig worden gebruikt als tropische wanddecoratie

Decoratief kralengordijn

Daarnaast kan je ook kiezen voor een decoratief kralen gordijn, dat zowel vervelende vliegende insecten uit het huis weert als louter decoratief gebruikt kan worden. Zo reflecteren de felle kleuren van het fleurige, paarse kralengordijn of een bamboe kralengordijn met bloemetjesmotief het zonlicht op een prachtige manier doorheen de ruimte en maken ze elk interieur net dat tikkeltje interessanter.

 

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk