Toggle Nav
Winkelwagen

Telescoopladder

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina

Telescoopladder of vouwladders: hoogstaande kwaliteit!

De telescoopladders en vouwladders in het assortiment van MarketOnWeb zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en prestatie. Bij onze ladders is het uitermate belangrijk dat ze getest en goedgekeurd zijn volgens de strengste Europese veiligheidsvoorschriften. Al onze telescoopladders en vouwladders voldoen immers aan de EN 131 normen, die ladders verplicht zijn om te hebben. Veiligheid wordt dus hoog in het vaandel gedragen! 

Zowel een telescoopladder als vouwladder kan je gebruiken voor huishoudelijke én professionele klusjes. Rondom het huis zijn deze ladders erg praktisch om bijvoorbeeld hogere ramen te wassen, bomen te snoeien, fruit te plukken of andere klusjes uit te voeren. Binnenshuis kan je eenvoudig lampen te vervangen, in de hoogte schoonmaken of gordijnen ophangen. Heb je een logge, zware zoldertrap? Vervang hem dan door een licht en gebruiksvriendelijk model! Daarnaast zijn onze ladders zodanig sterk en kwalitatief dat professioneel gebruik op dagelijkse basis geen enkel probleem vormt. 

Telescoopladder: compact, verstelbaar in de hoogte en multifunctioneel

Een ingeschoven telescoopladder is doorgaans ongeveer 1 meter lang, waardoor het erg weinig ruimte inneemt bij het opbergen of vervoeren. Transport vormt dus nooit een probleem, want je hoeft geen speciale bestelwagen meer te hebben om de ladder te vervoeren. De hoogte van een telescopische ladder is in te stellen op verschillende standen. Allereerst kan je kiezen uit verschillende hoogtes. De uitgeschoven hoogte van onze ladders gaat van 2,60 meter tot 6,40 meter. 

De telescopische ladders uit ons assortiment zijn vervaardigd uit stevig aluminium en zijn bijgevolg van een hoogwaardige kwaliteit. Een telescoopladder in aluminium is erg flexibel en licht in gebruik, maar toch erg sterk en betrouwbaar. Of je de ladder nu sporadisch gebruikt om een lamp te vervangen of elke dag om verschillende klusjes uit te voeren: deze telescoopladders zijn duurzaam en zullen jarenlang meegaan.

Vouwladder: verschillende vouwstanden, platformstand en makkelijk verplaatsbaar

De vouwladders in ons assortiment voldoen stuk voor stuk aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn te gebruiken voor alle doeleinden. Een vouwladder kan je gebruiken voor een waaier aan klusjes, aangezien de vele standen waarin je hem kan verstellen. Kortom: een uiterst veilige ladder van de beste kwaliteit! De vouwladders zijn plooibaar in een compacte stand, waardoor ze eenvoudig te vervoeren zijn.

De vouwladders zijn voorzien van drie paar scharnieren die 180° graden kunnen draaien en op 4 verschillende punten vastgezet kunnen worden. Dit maakt de ladder plooibaar in een platformstand, een M-stand, een stand waarmee je afstand houdt van een muur en gewone ladderstand.

Helpdesk