Toggle Nav
Winkelwagen

Deurlinten in PVC & plastic

Producten 1-24 van 56

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 56

Pagina
per pagina

Deurlinten in plastic: wat is de beste keuze voor jou?

Deurlinten in PVC & plastic houden vervelende insecten tegen, maar laten het licht mooi door. Het grootste voordeel van deurlinten is dat ze erg eenvoudig af te wassen zijn: gewoon even met een vochtig doekje erover en klaar! Bij MarketOnWeb bieden we een uitgebreid assortiment aan van pvc deurlinten. Zo doen de retro plastic deurlinten je wegdromen naar vroegere tijden, maar is er daarnaast een uitgebreid hedendaags aanbod van luxe plastic deurlinten die gemaakt zijn uit een zwaarder plastic materiaal en erg kwalitatief zijn. Bovendien zijn er heel wat originele, decoratieve pvc deurlinten die je huis meteen opvrolijken.

Retro plastic deurlinten

De retro plastic deurlinten ken je vast en zeker nog van vroeger. Met de retro-trend is dit nostalgisch vliegengordijn populairder dan ooit! De retro deurlinten 'Capri', de transparante deurlinten 'Antilles' of de kleurrijke deurlinten 'Ibiza' zijn allen budgetvriendelijke opties en creëren meteen een gezellige vintage sfeer. In het assortiment van MarketOnWeb kan je zowel kiezen uit retro deurlinten met veel vrolijke kleuren als combinaties met neutralere kleuren. 

Luxe plastic deurlinten

De koorden van luxe plastic deurlinten hebben een gedraaide structuur. Ze zijn behandeld met warmte, zodat ze stevig blijven en niet opkrullen in de zon. Luxe kunststof deurlinten, zoals die van het merk La Tenda, zijn gemaakt uit een zwaarder plastic materiaal, zodat ze ook bij de hardste windstoten naar beneden blijven hangen en niet gemakkelijk in elkaar knopen.

Spaghetti gordijn in plastic

Het spaghetti gordijn bestaat uit verschillende dunne strengen, waardoor insecten je huis niet meer kunnen binnenvliegen. Het lijkt erg op een draadgordijn, maar dat wordt uit katoenen draden gemaakt en is dus niet van plastic. Een spaghetti gordijn bestaat uit een hoog aantal fijne, plastic draden, vandaar de naam van dit model. Een Zara of Medusa vliegengordijn is een goede referentie voor wie op zoek is naar een kwalitatief deurgordijn. 

Plastic deurlinten met brede strips

Bij MarketOnWeb vind je plastic deurlinten met brede strips van Scala, dat is vervaardigd uit verschillende bredere linten en een strakke vormgeving heeft. De plastic lamellen bestaan uit honderden fijne staafjes die insecten buiten houden, maar de frisse lucht binnen brengen. De linten laten veel licht door, waardoor je nog steeds vrij eenvoudig van binnen naar buiten kunt kijken en omgekeerd. 

Decoratieve deurlinten in plastic

In het assortiment van MarketOnWeb vind je een waaier aan vrolijke, decoratieve deurlinten, zoals deurlinten met kleurrijke handjes, piraten of hartjes die bijvoorbeeld ook erg leuk zijn als decoratie voor een kinderkamer. Daarnaast kan je ook kiezen voor een plastic deurlinten met tekening van een vlinder of zeilbootjes dat zich ook uitstekend leent als originele wanddecoratie. Wil je een uniek vliegengordijn? Het memory deurgordijn kan je volledig personaliseren met leuke foto’s, tekeningen en spulletjes. Zo maak je van een praktisch item een originele eyecatcher in je huis!

 

 

Helpdesk