Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Telescoopborstels

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

per pagina

Telescoopborstels voor alle schoonmaakklusjes!

Heb je een telescopische steel en zoek je nog een geschikte telescoopborstel als opzetstuk? Bij MarketOnWeb vind je alle soorten borstels! Een wasborstel voor je telescoopsteel kan je gebruiken voor heel wat verschillende klusjes. Denk maar aan het schoonmaken van ramen, zonnepanelen, auto’s, trucks, serres en tuinhuizen. 

Waterdoorlatende telescoopborstel

Ben je van plan om schoon te maken met water? Dit kan perfect als je een telescoopsteel hebt met een wateraansluiting! Let steeds op dat de door jouw gekozen telescoopborstel aangesloten kan worden op water. In ons assortiment vind je een professionele rode schrobborstel die perfect waterdoorlatend is. De haren van deze telescoopborstel zijn niet erg hard, maar doordat de vele haren dicht op elkaar staan krijg je een ontzettend goed schrobeffect.

Wasborstel voor zonnepanelen

Met een telescoopsteel is het erg eenvoudig om zelf je zonnepanelen schoon te maken. Uiteraard is het wel belangrijk dat je hiervoor een borstel kiest die delicaat genoeg is voor de zonnepanelen, maar waarmee je wel het vuil verwijdert. Een goed voorbeeld is onze 5-vlakkenborstel. Hiermee kan je zowel zonnepanelen schoonmaken als andere schoonmaakklusjes.

Voor onze Gardiner-stelen is de RX zonnepaneelborstel de geschikte keuze voor het reinigen van zonnepanelen. Door de zachte ‘dual trim’ haren bereik je met een minimale drukuitoefening toch een optimaal schoonmaakresultaat. De borstel is compatibel met de Gardiner CLX en SLX stelen.

Allround telescoopborstel

Wil je het zekere voor het onzekere nemen? Dan is de allround telescoopborstel wat je nodig hebt. Deze wasborstel is voorzien van gevlokte haren waarmee het mogelijk is om zowel ruwere als delicatere oppervlakken te reinigen. De haren van deze telescoopborstel maken geen krassen, waardoor deze borstel geschikt is voor verschillende ondergronden zoals ramen, zonnepanelen, plafonds, muren, vrachtwagens of caravans.

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk