Onkruidverdelgers

Onkruidverdelgers

Producten 1-24 van 81

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. MOSA 1 liter oranje
  Herbex Totale Onkruidbestrijder & Mosverdelger - 900 ml
  € 38,95
  Waardering:
  94%
  (13)
 2. MOSA 1 liter oranje
  Herbex Totale Onkruidbestrijder & Mosverdelger - 450 ml
  € 23,95
  Waardering:
  85%
  (4)
 3. MOSA 1 liter oranje
  Herbex Totale Onkruidbestrijder & Mosverdelger - 225 ml
  € 13,95
  Waardering:
  80%
  (1)
 4. Roundup-paden-onkruid-mos-Rapid-Concentrate-540ml-onkruid-mos-bestrijden
  Roundup Rapid Concentrate, paden 990 ml
  Waardering:
  95%
  (29)
 5. MOSA 1 liter oranje
  Roundup Contact, pad en terras 5 L - gebruiksklaar
  € 39,95
  Waardering:
  87%
  (6)
 6. MOSA 1 liter oranje
  Roundup Contact, pad en terras 2,5 L - gebruiksklaar
  € 18,95
  Waardering:
  90%
  (2)
 7. MOSA 1 liter oranje
  Roundup Rapid Concentrate 900 ml - zonder glyfosaat
  € 49,95
  Waardering:
  77%
  (7)
 8. MOSA 1 liter oranje
  Roundup Contact, Pump 'N Go - 5 L
  € 49,95
  Waardering:
  85%
  (4)
 9. MOSA 1 liter oranje
  Roundup Contact, onkruidverdelger 5 L
  Waardering:
  92%
  (17)

Producten 1-24 van 81

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onkruid verwijderen: ontdek alle verschillende methodes!

Onkruid bestrijden is een goed idee, want als je niets onderneemt zal het al snel de hele tuin beginnen overwoekeren. Met een goede onkruidverdelger wordt je terras, oprit, gazon of tuinpad snel weer volledig onkruidvrij. Als je liever zo weinig mogelijk met een onkruidverdelger werkt, kan je nog steeds aan de slag met een onkruidbrander of onkruidtrekker. Zo geniet je snel weer van je prachtige tuin!

Onkruid tussen tegels verwijderen

Onkruid kan zich gemakkelijk nestelen tussen de voegen van tegels en klinkers. Wanneer je dit onkruid gaat bestrijden, is het belangrijk dat je een verdelgingsmiddel kiest dat géén vlekken maakt op een ondergrond van steen of hout. Round up voor opritten, paden en terrassen is een totale onkruidverdelger die de plant tot in de wortel vernietigt. Doseer de onkruidverdelger in een drukspuit om het product te vernevelen. De meeste onkruidverdelgers zijn verkrijgbaar in de vorm van concentraat dat je nog moet verdunnen, maar je kan ook kiezen voor een gebruiksklare spray voor een gelokaliseerde toepassing.

Onkruidbrander

Onkruid verbranden is een goede oplossing om definitief komaf te maken met onkruid. De hitte van een onkruidbrander zoals de Thermo Kill dringt tot diep in de wortels van het onkruid, waardoor het uiteindelijk volledig afsterft. Je moet de brander slechts een paar seconden richten op de plant. Op het eerste zicht lijkt het onkruid onaangetast, maar het plantje sterft binnen enkele dagen volledig af. Een elektrische onkruidbrander heeft als voordeel dat je niet met gasflessen moet zeulen en de hitte wordt geconcentreerder afgegeven dan bij een onkruidbrander op gas.

Onkruidtrekker

Een onkruidtrekker is een handige, snelle en milieuvriendelijke manier om het grotere onkruid in je tuin te verwijderen. Het neemt ook de wortel mee, waardoor het onkruid niet meer zal teruggroeien. Bovendien werk je op deze manier ergonomisch, want je hoeft niet heel de tijd door je knieën te gaan. Als je na gebruik met een aantal open plekjes zit in je tuin, strooi hier dan terug wat zaad zodat het gras weer kan groeien.

Ecologische onkruidverdelger

Zoek je een ecologisch alternatief? Dan kan je ook kiezen voor een biologisch afbreekbare onkruidverdelger zoals de Pursol Spray. Deze spray is gemaakt op basis van natuurlijke vetzuren die 100% biologisch afbreekbaar zijn, zodat er geen stoffen in de bodem achterblijven. Het bestrijdt onkruid effectief, maar beschadigt hierbij geen andere planten of organismen en zorgt ervoor dat de omgeving veilig is voor dieren.