Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  • Gronddoeken
  • Tuinafboording
  • Afdekhoezen

Tuinafboording

Producten 1-24 van 35

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 35

Pagina
per pagina

Borderranden in alle soorten en maten!

Wil je je tuin een nette uistraling geven? Door het aanbrengen van borderranden toont je tuin onmiddellijk meer gestructureerd en netjes! Afboordingen kan je gebruiken voor verschillende zones in je tuin, denk maar aan plantenborders, boomperkjes, bloembedden, vijvers of grindpaden. Door de afbakening heb je bovendien minder onderhoud nodig, aangezien de groei van gras en andere planten worden tegengehouden door de border. Het voordeel van een flexibele, kunststof borderrand kan je hem plooien in allerlei soorten bochten.

Borderranden in cortenstaal, trendy in elke tuin!

De nieuwste trend in tuinaanleg zijn borderranden in cortenstaal. Bij ontvangst zullen de platen nog grijs zien, maar vanaf dat je de borders buitenzet zullen ze meteen beginnen roesten. Dit geeft de border zijn speciale uiterlijk! De roestoranje kleur geeft de cortenstaal afboording een unieke uitstraling: modern, maar toch authentiek. Cortenstaal heeft een lange levensduur en is zeer onderhoudsvriendelijk. Het materiaal is buigzaam, waardoor je er ook glooiende vormen - zoals een golvend tuinpad - mee kan aanleggen. Bovendien vergt dit materiaal geen onderhoud en is het onverwoestbaar!

Hoe installeer je een tuinborder?

  • Stap 1: Maak een markering op de plaats waar je de borderrand gaat installeren.
  • Stap 2: Plaats de borderrand op deze markering
  • Stap 3: Staan er lipjes op de border? Plaats deze dan naar de binnenkant van de border.
  • Stap 4: Klop met een hamer de spijkers door de voorziene gaatjes om de rand te verankeren in de grond. (Sommige modellen hebben geen spijkers nodig, maar kan je simpelweg in de bodem duwen.)
  • Stap 4: Zodra de rand is vastgezet, vul je de border weer op tot de bovenkant van de rand met mulch of je gebruikelijke bodembedekker.

Kunnen we jou helpen?