Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Kattenstaart gordijn

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

20 producten

per pagina

Kattenstaart gordijn: alle voordelen uitgelicht

Er bestaan erg veel soorten vliegengordijnen, maar het kattenstaart gordijn is een tijdloze klassieker en ook veruit het meest bekende. Door te kiezen voor dit populaire vliegengordijn zullen vervelende insecten je niet langer kunnen plagen binnenshuis. De dikke kattenstaarten hangen dicht bij elkaar, zodat vliegen en andere insecten geen kans maken om je huis binnen te dringen. De kattenstaarten bestaan uit 100% polypropyleen, een zacht pluche materiaal, waardoor het kattenstaart vliegengordijn uiterst aangenaam aanvoelt. Bovendien maakt een kattenstaart gordijn zo goed als geen geluid als je erdoor wandelt of wanneer de wind door de staarten waait.

De kattenstaart gordijnen zijn beschikbaar in verschillende maten en zijn bovendien aanpasbaar, waardoor ze zelfs geschikt zijn voor de meest atypische deur- of raamopening. Doordat ze nauw op elkaar aansluiten, verduistert een kattenstaart gordijn deels de ruimte, waardoor het binnen koel blijft en je wat meer privacy hebt.

Waarom kiezen voor een kattenstaart vliegengordijn?

  • Eenvoudig in te korten

Wat een kattenstaart vliegengordijn erg praktisch maakt, is dat het eenvoudig in te korten is, zowel in de lengte als in de breedte. Om de breedte aan te passen, kan je het afdekdopje van de roede nemen en enkele staarten verwijderen. Monteer daarna het dopje terug op de roede en hang je vliegengordijn omhoog. Om de lengte aan te passen, knip je de staarten gewoon onderaan bij. Schroei eventueel de uiteindes even dicht met een aansteker zodat het niet uitrafelt.

Tip! Het afknippen en dichtschroeien doe je best pas nadat je het kattenstaart vliegengordijn al eens hebt opgehangen en ze even hebben kunnen uitzakken. Zo ben je er zeker van dat alle staarten gelijk zijn aan de onderzijde. 

  • Wasbaar

Met het kattenstaart vliegengordijn heb je het grote voordeel dat het eenvoudig te wassen is. Haal de slierten van de strip waarop ze bevestigd zijn en was ze in de wasmachine op een programma van 30°. Was de kattenstaarten minstens eenmaal per seizoen, zo blijven ze uiterst hygiënisch en zullen ze erg lang meegaan. 

  • Verschillende maten

Doordat de meeste kattenstaart gordijnen bij MarketOnweb beschikbaar zijn in verschillende maten, past dit type vliegengordijn zelfs in de meest atypische deuropening. De meeste modellen van kattenstaart gordijnen zijn verkrijgbaar in de afmetingen 90 x 205 cm, 90 x 220 cm, 100 x 220 cm en 125 x 230 cm. Bij de luxe kattenstaart gordijnen kan de grootste maat soms afwijken naar 120 x 220 cm, 120 x 230 cm of 120 x 250 cm.

  • Geruisloos 

Een ander voordeel van het zachte materiaal van de kattenstaarten is dat ze geen geluid maken wanneer je erdoor wandelt. Ook als het hard waait, zal het geen geluid maken als de wind de staarten doet bewegen.

  • Aangenaam gevoel

Wanneer je doorheen een kattenstaart gordijn wandelt, geeft dit een erg aangenaam gevoel omdat het 100% vervaardigd is uit het zachte materiaal polypropyleen. De strengen voelen aan als pluche, zachter kan haast niet.

  • Gratis opbergzak bij kattenstaart vliegengordijnen voor caravan

Bij MarketOnWeb worden alle vliegengordijnen voor caravan standaard geleverd met een handige opbergzak. Zo kan je het kattenstaart vliegengordijn eenvoudig weer opbergen als het vliegen- en muggenseizoen voorbij is en zijn ze eveneens meteen weer klaar voor gebruik wanneer het seizoen weer van start gaat.

 

Kunnen we jou helpen?