Plumeau

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. plumeau-grijs
  Plumeau - 70 cm
  € 6,95
  Waardering:
  100%
  (1)
 2. Struisvogelplumeau-houten-steel-dikte-veren-40cm
  Plumeau met veren - steel 40 cm
  € 21,49
 3. ragebol-3hoek-geitenhaar
  Ragebol van geitenhaar, 3-hoekig
  € 29,95
 4. borstel-geitenhaar-parket
  Stoffer van geitenhaar, parket
  € 44,95
 5. plumeau-lichte-geitenharen
  Plumeau van licht geitenhaar met zwarte stip - 34cm
  € 27,50
  Waardering:
  100%
  (1)
 6. stofffer-handborstel-geitenhaar
  Stoffer van geitenhaar, handborstel
  € 17,50
  Waardering:
  100%
  (2)
 7. plumeau
  Plumeau in verschillende maten

  Vanaf € 4,99

  Standaard
  Uitschuifbare
  Waardering:
  100%
  (1)
 8. Vileda-Magische-plumeau
  Vileda plumeau
  € 5,85
 9. Mini-struisvogelplumeau
  Mini struisvogelplumeau
  € 24,95
 10. Plumeau-met-witte-struisvogelveren
  Plumeau met witte struisvogelveren
  € 24,95
 11. Ragebol met echte geiten haren
  Microvezel plumeau voor telescoopsteel
  € 14,95
  Waardering:
  100%
  (1)

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Plumeau of ragebol nodig? Ontdek ons uniek assortiment!

Het voordeel van een plumeau is dat de flexibele pluimen langs alle kleine randjes, gaatjes en vormen kunnen schoonmaken. De zachte pluimen zijn eveneens erg geschikt voor het afstoffen van breekbare voorwerpen zoals vazen of beeldjes. Moet je moeilijk bereikbare hoeken of het plafond af te stoffen? Dan wordt er meestal een ragebol gebruikt. Na het afstoffen schud je de plumeau of ragebol buiten of boven een vuilbak uit en klaar! MarketOnWeb heeft een divers assortiment van plumeaus en ragebollen met zowel authentieke modellen als moderne varianten. 

Plumeau

Bij plumeaus uit kunststof zorgen de synthetische vezels tijdens het schoonmaken voor statische elektriciteit, waardoor het stof goed wordt vastgehouden. Een plumeau van struisvogelveren trekt de kleinste stofdeeltjes aan en verwijdert minutieus al het stof. Bovendien oogt de plumeau ook prachtig door de majestueuze struisvogelveren. Een kleine plumeau is ideaal om  kleine voorwerpen zoals miniatuurbeeldjes of kaders af te stoffen. Zo stoot je zeker niets om!

Uitschuifbare plumeau

Moet je ergens afstoffen waar je niet goed bij kan zoals achter een kast of radiator? Kies dan voor een plumeau met telescoopsteel. Doordat je de steel kan uitschuiven is de plumeau makkelijk hanteerbaar op elke lengte en kan je overal bij! In ons assortiment vind je naast een struisvogel plumeau, ook een microvezel plumeau die speciaal voorzien is om op een telescoopsteel te passen.

Ragebol

Stofdraden of spinnenwebben waar je niet bij kan? Dat is een klusje voor de ragebol. Met zijn lange steel is alles binnen handbereik en door zijn afgeronde vorm kan de ragebol schoonmaken in alle hoeken. Door het gebruik van specifieke dierlijke haren - zoals paardenhaar of geitenhaar - blijft het stof ook beter op de ragebol zitten in plaats van dat het naar beneden zou vallen. Je kan kiezen voor een exemplaar met een authentieke, stevige houten steel of de modernere optie, namelijk de uitschuifbare ragebol met telescoopsteel