Kruipende insecten

Kruipende insecten

Producten 1-24 van 118

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Bio kill 450 ml
  Bio Kill Spinnen bestrijden, 500 ml
  Waardering:
  90%
  (21)
 2. Delete-spray-siertuin-insecticide-edialux-buxusrups-bestrijden
  Delete Insecticide Spray Edialux 1 L, rupsen en bladluizen bestrijden
  Speciale Prijs € 12,95 Normale Prijs € 16,25
  Waardering:
  100%
  (1)
 3. compo-barriere-insect-mirazyl-mierenspray-750-ml
  Compo Barrière Insect Mirazyl Mierenspray, 750 ml
  € 14,95
  Waardering:
  60%
  (1)
 4. somi-mierenpoeder-bsi
  Somi mierenpoeder 150 g
  € 7,95
  Waardering:
  100%
  (1)
 5. Bio kill 450 ml
  Diatosect tegen kruipende insecten, 200 g
  Speciale Prijs € 8,95 Normale Prijs € 9,49
  Waardering:
  100%
  (1)
 6. bsi-biokill-spinnen-insecticide-2,5-L-navuller-insecticide-spray
  Bio Kill Spin Weg 2,5 L
  € 45,50
  Waardering:
  100%
  (1)
 7. Nema-T-Pot-mengtoestel-voor-nematoden-aaltjes-edialux-spray-mengbeker-meststof-besproeien
  Nema-T-Pot, mengtoestel voor nematoden (aaltjes)
  € 19,95
  Waardering:
  87%
  (6)
 8. Mierenlokdoos-2-stuks-Ecostyle-mieren-bestrijden-ecologisch-binnen-buiten-mierennest-vernietigen
  MierenLokdozen Ecostyle (2 stuks)
  € 8,45
 9. MOSA 1 liter oranje
  KB Multisect gebruiksklare spray 750 ml - bestrijdt ook buxusmot
  € 14,95
  Waardering:
  100%
  (3)
 10. Bio kill 450 ml
  Insect Free voor paard, roll-on
  € 8,95
 11. Spin roto mop
  Edialux For-Insect - insecticide 150 ml
  € 16,50
  Waardering:
  97%
  (6)
 12. Spin roto mop
  Edialux Insecticide 10 ME 100 ml
  € 9,95
  Waardering:
  97%
  (7)
 13. Bio kill 450 ml
  Bio Kill Mieren bestrijden 2,5 l
  Waardering:
  90%
  (21)
 14. MOSA 1 liter oranje
  KB Multisect insecticide 200 ml - bestrijdt ook buxusmot
  € 15,45
  Waardering:
  92%
  (5)
 15. MOSA 1 liter oranje
  Omni Insect tegen vretende en zuigende insecten 20ml
  € 11,95
  Waardering:
  100%
  (2)
 16. MOSA 1 liter oranje
  Buxusmot bestrijdingsmiddel, 20 ml - Omni Insect
  € 10,75
  Waardering:
  67%
  (3)
 17. MOSA 1 liter oranje
  Mierenlokdoos F - KB Home Defense (3 + 1 gratis)
  € 12,35
  Waardering:
  100%
  (4)

Producten 1-24 van 118

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kruipende insecten bestrijden? Lees hier hoe!

Mieren bestrijden

In de winter houden mieren zich schuil in hun nest, maar van zodra de zon begint te schijnen in het voorjaar worden ook de mieren weer actief. Mieren zijn insecten die in kolonie leven: dus waar er één mier is, zijn er sowieso honderden! Ze zijn niet altijd storend, maar een mierenkolonie kan wel je gazon beschadigen met verschillende kleine zandhoopjes. Bovendien kan er een invasie van mieren plaatsvinden in je huis als je niet oplet. Snel ingrijpen is dus de boodschap! 

Bio Kill Mieren is een biologisch middel om mieren te bestrijden. Breng de insecticide aan in de spleten en kieren waar de mieren zich bevinden en na enkele dagen heb je er geen last meer van. De mieren lopen namelijk door het product en nemen het mee met hun pootjes naar de kolonie. Zo zal deze volledig worden uitgeroeid! De mierenlokdoos is een klassieke oplossing die gelijkaardig werkt. De mieren lopen door het doosje en nemen zo het gif mee naar hun nest. Bij een lokdoosje heb je het voordeel dat kinderen of huisdieren het poeder niet kunnen aanraken.

Zilvervisjes bestrijden

Zilvisjes komen vooral voor op plekken waar de luchtvochtigheid hoog is - zoals de badkamer of het toilet - maar ze kunnen ook in de keukenkastjes voorkomen. Om diezelfde reden komen ze ook vaak voor in nieuwbouwwoningen omdat de bezetting nog lang vocht afgeeft en er een hogere luchtvochtigheid ontstaat. Verlucht daarom regelmatig en wacht eventueel met het plaatsen van behang of tapijt. Een goede hygiëne is niet voldoende om ze te bestrijden, omdat ze vaak tussen muren en spleten verblijven. 

Aangezien zilvervisjes zich vooral ’s nachts laten zien, kan het moeilijk zijn om ze rechtstreeks te bestrijden. Daarnaast zijn ze moeilijk te vangen, want ze glippen razendsnel weg. Een goede oplossing hiervoor zijn kleefvallen met lokstof die de zilvervisjes aantrekt. Plaats ze in de badkamer - of waar je de zilvervisjes hebt aangetroffen - en de kleefval doet de rest! Weet je waar ze zich schuilhouden? Dan kan je in de spleet of kier een insecticide aanbrengen zoals Bio Kill Microfast om ze te bestrijden.

Spinnen bestrijden

Spinnen doen op zich niet zoveel kwaad en zijn - in onze streek - ongevaarlijk. Meer zelfs, ze kunnen erg nuttig zijn! Muggen, vliegen en motten staan bij spinnen dagelijks op het menu, waardoor deze insecten minder zullen voorkomen in huis. Desondanks hebben we liever geen vuil huis vol met spinnenwebben. En toegeven, niet iedereen wil dat het huis vol spinnen zit. Een spinnetje hier en daar kunnen we nog wel verdragen, maar wat als er een nest uitbreekt of er in elke hoek van de kamer een spinnenweb hangt? Dat zien we liever niet gebeuren. 

Je kan ervoor kiezen om de spin te vangen en weer buiten te zetten, maar hiermee kan je spin al snel beschadigen en bovendien is de kans groot dat ze een spleet of kier vindt waardoor ze gewoon weer naar binnen wandelt. Bio Kill heeft een uiterst effectieve insecticide om spinnen te bestrijden (nummer 1 bij Test-Aankoop!). Je kan het op de spin zelf gebruiken of preventief in de hoeken en donkere plekken spuiten, want het heeft een nawerking van maar liefst 8 weken! De overgebleven spinnenwebben aan het plafond kan je nadien met een ragebol verwijderen.

Spint bestrijden

Spint is de benaming voor een infectie die mijten veroorzaken op planten. Deze zeer kleine spintmijten zijn zo groot als een speldenkop, waardoor je ze maar moeilijk kan zien. Het probleem is dat spint de cellen van de plant leegzuigen, waardoor de plant al snel wordt aangetast. Spint treedt vooral op onder warme, droge omstandigheden, maar vanaf eind augustus gaan de mijten stilaan in overwintering. Een veelvoorkomende soort is de bonenspintmijt of rode spintmijt, die onder meer sperziebonen, aardbeien en pruimen aantast.

Als je een aantasting ontdekt, kan je het best zo snel mogelijk het beschadigde deel van de plant verwijderen. Behandel daarna de plant met een ecologisch en doeltreffend bestrijdingsmiddel tegen spint zoals de Edialux Colzasect. De plantaardige formule van Colzasect vernietigt zowel eitjes, larven als volwassen insecten door fysiek contact: er vormt zich een film waardoor het insect verstikt.

Kunnen we jou helpen?