Levering & Verzending

Afhaalpunten | Belangrijke mededeling!

Veel afhaalpunten sluiten momenteel hun deuren vanwege de onzekere situatie betreffende het coronavirus. Om deze reden kan je tijdelijk niet meer kiezen voor een afhaalpunt op onze webshop. Hiermee willen we vermijden dat je voor een gesloten deur komt te staan en je niet meer bij je pakketje kan. Dit betekent dat onze bezorgdiensten voor onbepaalde tijd alleen nog aan huis zullen leveren. Alvast onze excuses indien je hierdoor enig ongemak zou ervaren. We bedanken je alvast voor je begrip.

Levering in Nederland

MarketOnWeb doet beroep op DPD voor de verzending van kleine, gestandaardiseerde pakjes! De grote pakjes worden altijd aan huis geleverd door UPS.

Levertijd

De vooropgestelde leveringstermijn is 1 werkdag, in uitzonderlijke gevallen & overmacht kan het tot 3 werkdagen duren.

Kostprijs

De verzendkosten voor heel Nederland zijn de volgende:

  • DPD afhaalpunt: 3,99 euro
  • Levering aan huis: 5,99 euro

Verzending is GRATIS doorheen gans Nederland vanaf 50 euro!

Levering in België

MarketOnWeb doet beroep op DPD en bpost voor de verzending van kleine, gestandaardiseerde pakjes! De grote pakjes worden altijd aan huis geleverd door UPS.

Levertijd

De vooropgestelde leveringstermijn is 1 werkdag, in uitzonderlijke gevallen & overmacht kan het tot 3 werkdagen duren. Je kan kiezen voor een levering aan huis of je kan je pakje ook laten leveren in een bpost pakjesautomaat of afhaalpunt.

Kostprijs

De verzendkosten voor heel België zijn de volgende:

  • bpost pakjesautomaat: 2,50 euro
  • bpost afhaalpunt: 2,50 euro
  • Levering aan huis: 4,99 euro

Verzending is GRATIS doorheen gans België vanaf 30 euro!