Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Emmers & dweilpersen

Producten 1-24 van 28

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 28

Pagina
per pagina

Dweilpers of emmer nodig? Ontdek ons aanbod!

Een emmer kopen? Wanneer je je vloer schoonmaakt, is het belangrijk dat je op zoek gaat naar de juiste emmer! Dit is iets waar veel mensen niet bij stilstaan, maar het is immers cruciaal dat de emmer breed genoeg is voor de vloerwisser, dweil of zwabber waarmee je gaat schoonmaken. Wees je daarom bewust van de afmetingen die de emmer minimaal moet hebben. Daarnaast kan een aparte wringer je helpen om je doek uit te wringen. Een dweilset bevat zowel een emmer, dweilpers als vloerwisser waardoor je steeds al het juiste kuismateriaal bij de hand hebt! 

Plastic emmer

Kies een plastic emmer die qua afmetingen past bij het materiaal waarmee je wil poetsen. Dit kan bijvoorbeeld een Magic Mop zijn van 26 cm breed of een raamwisser van 30 cm breed. Ga dus steeds na of je een grote emmer nodig hebt of niet voor je overgaat tot aankoop. Wanneer je vloerwisser te groot is voor de emmer zal je ook het vuil er niet volledig van afkrijgen en zal je niet fatsoenlijk kunnen schoonmaken. Bij MarketOnWeb hebben we een kwalitatief assortiment aan emmers die zowel geschikt zijn voor professioneel gebruik als voor privégebruik.

Emmer op wielen

Wie grote oppervlakten wil proper krijgen, zal zweren bij een emmer op wielen. Wij hoeven je niet te vertellen dat het erg vermoeiend is om een zware, grote emmer steeds te verplaatsen. Een emmer op wielen is een simpele, maar doeltreffende oplossing voor dit probleem en verhoogt het gebruiksgemak enorm tijdens het schoonmaken. En niet onbelangrijk: je rug en nek zullen gespaard blijven! MarketOnWeb biedt professionele emmers op wielen aan, maar je kan deze ook terugvinden in een aantal dweilsysteem sets zoals de Leifheit Profi XL set of de Supa Mop

Wringer op emmer

Een wringer die je apart op een emmer kan bevestigen, kan handig zijn als je dit niet altijd nodig hebt. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een wringer zoals de dweilpers Splash die je heel eenvoudig kan monteren op een van onze professionele emmers. Plaats de rolpers naast de emmer, draai je doek door de pers terwijl je aan het hendeltje draait en druk onderaan op de pedaal. De voetpedaal bepaalt hoe dicht de rollen tegen elkaar persen, wat uiteindelijk de droogte van bepaal je dweil zal bepalen. Ook een professionele emmer met wringer zonder pedaal is enorm praktisch. Met een moeiteloze draai aan de hendel komt je doek er weer droog en helemaal uitgewrongen uit. Een echte aanrader! 

Dweilset

Een dweilset met vloerwisser, emmer en wringer combineert alles wat je nodig hebt om je vloer weer spik en span te krijgen. Wie kiest voor een dweil set weet dat alles op elkaar afgestemd is: zowel de emmer als de wringer zijn op maat van de vloerwisser of zwabber. Uiteraard heb je alle voordelen van een wringer: je handen doen niet meer pijn van de dweil steeds uit te wringen en blijven daarnaast steeds proper en droog. Kies voor de Leifheit Vloerwisser Profi XL voor een professionele emmer met rolwagen, de Bamboe Turbo Spinner Mop voor een wringer in inox of de Leifheit Clean Twist set met slingerzeef.

  

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk