Persoonlijke verzorging

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. scheer-kit-houder-chroom
  Scheer kit houder in chroom
  € 22,95
 2. scheerkwasthouder-chroom
  Scheerkwasthouder in chroom
  € 19,95
 3. scheermes-eikenhout
  Scheermes met eikenhouten handvat
  € 39,95
 4. scheermes-olijfhout
  Scheermes olijfhouten handvat
  € 39,95
 5. mini-scheermes
  Mini scheermes aluminium
  € 22,95
 6. scheerzeep-kom
  Scheerzeep kom in beukenhout
  € 21,95
 7. nagelborstel-zwijnenhaar-zwart
  Reis nagelborstel van zwart zwijnenhaar en thermohout
  € 10,95
  Waardering:
  100%
  (1)
 8. nagelborstel-tampico-beueken
  Nagelborstel van tampico vezel en beukenhout
  € 2,95
  Waardering:
  100%
  (1)
 9. bad-borstel-zwijnenhaar
  Badborstel van zwijnenhaar, zacht
  € 14,95
 10. bad-borstel-tampico
  Badborstel van tampico vezel
  € 9,95

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Van scheerkwast tot nagelborstel: alles voor je persoonlijke verzorging!

Scheerkwasten, nagelborstels en badborstels van de beste kwaliteit: die vind je bij MarketOnWeb! Ontdek onze bijzondere borstels gemaakt met dierlijke borstelharen, aangezien deze een gunstig effect hebben op de huid. Voor scheerkwasten wordt er bv. gebruik gemaakt van dassenhaar, omdat deze haarsoort ronde punten heeft die beschadiging en irritatie van de huid voorkomen. 

Scheerkwast

Je scheren met een klassieke scheerkwast heeft een heerlijke, nostalgische charme. Met een scheerkwast van zwijnenhaar wordt de scheerzeep aangenaam op de huid aangebracht. Wil je alleen de allerbeste kwaliteit? Een scheerkwast met dassenhaar is ongelooflijk zacht en zorgt voor de perfecte textuur van de scheerzeep. Kies een scheerkwasthouder in prachtig hout of volledig in chroom, zodat het perfect past bij je scheerkwast. Het is een elegant accessoire dat klasse uitstraalt in je interieur en bovendien is het ideaal om als geschenk te geven!

Scheermes

Bij een klassieke scheerkwast hoort uiteraard een bijhorend klassiek scheermes. De stevige, houten scheermessen liggen goed in de hand, omdat ze iets zwaarder zijn dan de plastic variant. Je voelt meteen het verschil in kwaliteit! Door ons assortiment in verschillende materialen zoals beukenhout of chroom zal je altijd de juiste match vinden voor je scheerkwast. Bewaar ze samen in een scheerkwasthouder waar je ook het scheermes aan kan bevestigen.

Nagelborstel

Nagels schoonmaken? Een eenvoudig klusje met een houten nagelborstel! Eén kant van de nagelborstel is voorzien van korte, stugge haartjes en de andere kant heeft langere, zachtere haren. Leg hem aan je gootsteen zodat de nagelborstel steeds binnen handbereik ligt als je het nodig hebt. Wil je overal zeker zijn dat je je nagels kan schoonmaken? Neem een mini nagelborstel mee op zak, zo ben je te allen tijde zeker van propere nagels!

Badborstel

Wil je je rug eens goed schrobben, maar geraak je er zelf niet bij? Met een badborstel lukt het je wel! Daarnaast kan je ook gemakkelijker aan je onderbenen en voeten, waardoor je je niet steeds krampachtig hoeft te bukken. Het is aan te raden om te kiezen voor een houten badborstel, aangezien dit erg duurzaam en kwalitatief materiaal is.

 

 

Kunnen we jou helpen?