Toggle Nav
Winkelwagen

Vloerwisser & zwabber

Producten 1-24 van 67

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 67

Pagina
per pagina

Vloerwisser of vloermop? Maak hier je keuze!

Wie ooit een vloerwisser heeft gebruikt, zal nooit meer iets anders willen om snel en efficiënt een vloer schoon te maken. Het is belangrijk om de juiste stofdoek of dweil te kiezen afhankelijk van welk type vloer je gaat schoonmaken en of je droog of nat wil schoonmaken. Ook met een traditionele zwabber, die met zijn lange slierten gezwind rond alle meubels beweegt, boek je glansrijke resultaten. Poets je vaak of op professioneel niveau? Dan heb je er alle baat bij om te kiezen voor een vloerwisser set voorzien van emmer met wringer. Deze set is uitgerust met een vloerwisser of zwabber, emmer en wringer en is ideaal voor een snelle schoonmaakbeurt die je rug niet belast.

Vloerwisser

De beweegbare steel van de vloerwisser is hét geheim om stof en vuil te bereiken dat zich op lastige plaatsen bevindt zoals onder lage meubels. De meeste vloerwissers kan je zowel droog als nat gebruiken, afhankelijk van de doek die je erop bevestigt. Snel even het huis stofvrij maken? Bevestig een stofdoek op je vloertrekker, een paar vloeiende zigzagbewegingen door de ruimte en de klus is in een vingerknip geklaard! Er zijn verschillende bevestigingssystemen voor je doek: een vloerapparaat met klikplankmophouder met magneet of vloerwisser met induwsysteem. Om grote oppervlakken snel schoon te maken, kan een extra brede vloerwisser je heel wat tijd uitsparen. De Leifheit vloerwisser Clean & Away heeft een telescopische Leifheit steel met Click Systeem, die monteerbaar is op nog heel wat andere Leifheit schoonmaakartikelen. 

 

Zwabber 

Naast de moderne, vlakke vloerwisser kan je ook kiezen voor de klassieke zwabber. Met vloeiende slingerbewegingen kuis je met de zwabber moeiteloos in elke hoek en langs lastige stoel- of tafelpoten. Door de lange franjes is een zwabber uitermate geschikt om vloeren met onregelmatigheden te poetsen. De kop van de zwabber bestaat uit een groot aantal strengen van microvezel, katoen of viscose, die het water extra goed absorberen. De kop kan je er bij de meeste zwabbers eenvoudig afklikken, zodat je deze kan wassen in de wasmachine of vervangen wanneer nodig. 

Vloerwisser set

Wie zijn rug wil sparen, kan best kiezen voor een vloerwisser set voorzien van emmer met wringer. In deze sets kan kan een vlakke vloerwisser zitten zoals de Leifheit Vloerwisser Clean Twist of een zwabber zoals de Spinner Mop. De wringer die op de emmer gemonteerd is, doet al het harde werk voor jou. Hierdoor zal je rug niet lijden onder het vele bukken en je handen pijnvrij blijven omdat je de dweil niet steeds hoeft uit te wringen. Hierdoor zal schoonmaken je veel minder inspanning kosten en heb je tijd en energie over om leuke dingen te doen! Een vloerwisser set met een emmer met rolwagen is de kers op de taart en laat je vlot bewegen doorheen de ruimte zonder dat het je enige moeite kost!

 

Vloerwisser doeken

Droge stofdoekjes trekken al het stof en vuil aan en houden het goed vast. Bevestig bijvoorbeeld een Flipper stofdoek of Leifheit Static Plus stofdoek met een simpele klik op je vloerwisser en je zal zien dat stof zal verdwijnen als sneeuw voor de zon. Daarnaast vind je in ons assortiment ook een groot aanbod microvezel dweilen voor nat of gecombineerd gebruik op maat van onze vloerwissers. Een microvezel dweil is ideaal om onregelmatige oppervlakken te reinigen, zoals tegels met brede voegen of parket met diepe groeven. Voor kwetsbare vloeren zoals laminaat, parket en kurk is het aan te raden om hiervoor een speciale doek te gebruiken, zoals de Leifheit vloerdoek die extra zacht isDe Leifheit vloermop outdoor is dan weer ideaal voor oppervlakken die zich buiten bevinden, zoals terrassen, balkons of de garage.

 

 

Helpdesk