Toggle Nav
Winkelwagen

Sanitair borstels

17 producten

Van hoog naar laag sorteren

17 producten

per pagina

WC borstel, radiatorborstel of afwasborstel? Kies voor kwaliteit!

Ben je op zoek naar sanitaire of huishoudelijke borstels? Bij MarketOnWeb vind je een uitgebreid aanbod van zowel borstels om radiators af te stoffen of het toilet te reinigen, maar ook borstels voor in de keuken zoals een afwasborstel of champignonborstel. Elke borstel is voorzien van dierlijke, plantaardige of synthetische borstelharen, telkens zorgvuldig uitgekozen in functie van het doel van de borstel. 

WC borstel

Niemand kan er onderuit, een WC borstel hebben we allemaal nodig! En waarom zou je niet kiezen voor een elegant én duurzaam model? Ga voor een prachtig, authentiek exemplaar zoals een WC borstel in geolied beukenhout of geolied thermohout, met of zonder WC borstelhouder. Zoek je toch een modernere oplossing? De Turbo Scrub is een oplaadbare schoonmaakborstel die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken zoals de badkamer, de keuken en zelfs autovelgen.

Radiatorborstel

Geraak je maar moeilijk achter en tussen je radiator? Geen zorgen, de radiatorborstel biedt hiervoor de perfecte oplossing. MarketOnWeb heeft een kwalitatief assortiment zoals een radiatorborstel met geitenhaar of met zwijnenhaar. Een flexibele, lange radiatorborstel is een goede keuze als je goed tussen en achter de radiator wil schoonmaken. Daarnaast spreekt het voor zich dat je met deze borstels ook andere plaatsen kan schoonmaken waar je moeilijk bij kan. 

Afwasborstel

De afwas doen is voor veel mensen een vervelend en verplicht karwei. Wil je de boel wat opleuken? Gebruik één van de prachtige, kwalitatieve afwasborstels van MarketOnWeb. Een afwasborstel van beukenhout of olijfhout straalt immers klasse uit in elke keuken! Deze borstels zijn trouwens niet alleen een prachtig aanwinst voor op je aanrecht, de haren voorkomen tevens krassen op je afwas en bovendien gaan de borstels jarenlang mee!

 

Helpdesk