Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Warmies knuffels

21 producten

Van hoog naar laag sorteren

21 producten

per pagina

Warmies: de knuffels met een warm hart!

De schattige Warmies knuffels zijn jouw warmste vriendjes op koude dagen. Wat is er immers gezelliger dan in de zetel op te warmen met een zacht knuffeltje wanneer de temperaturen buiten dalen? MarketOnWeb heeft een uitgebreid assortiment van Warmies in alle vormen, maten en diertjes. Voor iedereen is er dus een lief knuffeltje te vinden! 

Waarvoor kan je de Warmies knuffel gebruiken? 

Wanneer de koude winter is gearriveerd, voelen we dit niet alleen als we buiten zijn, maar ook binnen in huis is het vaak kil. Op dat moment is het heerlijk om een Warmies warmteknuffel dicht bij je aan te leggen en te genieten van de warmte. Deze warmte werkt ontspannend en verzacht bovendien krampjes, ontstekingen en verkoudheden. Daarnaast kunnen kinderen natuurlijk ook vrolijk spelen met deze schattige knuffels als ze niet opgewarmd zijn. Pijn in je nek, rug of schouders? De Warmies nekkussens zijn speciaal ontworpen om de spieren op deze plaatsen te ontspannen, waardoor je pijn wordt verlicht.  

Hoe warm ik een Warmies knuffel op?

De magnetronknuffels van Warmies zijn zeer kind- en gebruiksvriendelijk, aangezien er geen kokend water aan te pas komt zoals bij warmwaterkruiken. De hele knuffel is namelijk 100% geschikt voor de magnetron. Warm de warmteknuffel op in de magnetron op maximum 800 Watt gedurende 90 seconden. Een alternatief is de knuffel op te warmen in de oven op maximum 100 graden gedurende 10 minuten. Wanneer de warmteknuffel is opgewarmd, kan je maar liefst 90 minuten lang genieten van de warmte die hij afgeeft!

Verspreiden de warmteknuffels een aroma wanneer je ze opwarmt?

Ja, de Warmies verspreiden een subtiel aroma. De lavendel in de Warmies warteknuffels heeft een aangename, zachte geur, die vrijkomt dankzij het verdampen van de etherische oliën die in de paarse bloemen van de lavendelplant vervat zitten. De geur van lavendel ruikt niet alleen heerlijk, maar heeft tevens een kalmerend en ontspannend effect. Je kind - of jijzelf natuurlijk - zal slapen als een roosje! 

Kan ik een Warmies knuffel ook als cold pack gebruiken?

Absoluut! Als je zoekt naar afkoeling op een warme zomerdag kan je je Warmies knuffel hiervoor inschakelen. Bescherm de warmteknuffel met een plastic zak en leg hem een paar uur in de diepvries. Heerlijk fris! Daarnaast komt deze schattige cold pack van pas bij kneuzingen of koorts.

 

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk