MARKETONWEB

Sinds 1930 op de openbare markten, nu ook online!

MarketOnWeb is in de eerste plaats een familiebedrijf dat al sinds de jaren `30 actief is op de Antwerpse openbare markten. Deze handelaarsmicrobe is doorgegeven van generatie op generatie en vertaalt zich vandaag in een nieuw digitaal verkoopsplatform, MarketOnWeb! Doorheen de jaren heeft het verkopen van schoonmaak- en huishoudartikelen geleid tot een vergedreven specialisatie en uitzonderlijke productkennis.

In 2015 kwam het idee om ons familiebedrijf uit te breiden met een digitaal platform en gingen we van start met MarketOnWeb! De webshop geeft ons immers de mogelijkheid om ons trouwe klantenbestand nog beter te helpen en nieuwe klanten te overtuigen van onze producten. Bovendien geeft ons online winkelpunt ons de kans om het assortiment enorm uit te breiden en nog beter in te spelen op de noden van onze klanten.

MarketOnWeb blijft sterk geloven in de beleving van de traditionele markten, omdat de consument daar altijd centraal staat. Deze filosofie proberen wij elke dag door te trekken naar ons online verkooppunt met een doorgedreven klantvriendelijkheid, uitstekende productkennis en een uitgebreid aanbod kwaliteitsproducten.

Kom je liever langs op de markt? Op de volgende lokale markten in Antwerpen vind je ons wekelijks terug:

MAANDAG: Hoboken & Brasschaat
DINSDAG: Merksem & Wilrijk (De Bist)
WOENSDAG: Mortsel & Ekeren
VRIJDAG: Aartselaar
ZONDAG: Antwerpen, vogeltjesmarkt (2 plaatsen) 

Wij helpen je zowel op de markt als op onze webshop graag met de glimlach verder!

- Het MarketOnWeb-team

Markt MarketOnWeb 

Kunnen we jou helpen?