Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Huishoudborstels

23 producten

Van hoog naar laag sorteren

23 producten

per pagina

Borstels voor elke huishoudelijke taak!

Elke huishoudborstel heeft zijn eigen specifieke functie, je kan immers je radiator niet afstoffen met een champignonborstel. MarketOnWeb heeft borstels in alle maten, soorten en materialen. Zo vind jij voor elke huishoudelijke taak de perfecte huishoudborstel! 

Ragebol

Een ragebol moet iedereen in huis hebben. In elk huis zijn immers onbereikbare plafonds waar spinnen gretig hun web spannen. Een ragebol maakt hier in enkele vegen komaf mee! Heb je echt heel hoge plafonds? Kies dan voor een ragebol met telescoopsteel. Je kan de telescoopsteel uitschuiven tot de hoogte die je nodig hebt en alles makkelijk proper maken van op de grond. Door de bolle vorm van de borstel kan je eenvoudig in moeilijkste hoeken proper maken. 

Afwasborstel 

De afwas doe je bijna elke dag, dus een goede afwasborstel is onmisbaar in het huishouden. Een stevig en kwalitatief exemplaar gaat gedurende een lange tijd mee. Kies bijvoorbeeld voor een afwasborstel met natuurlijke haren zoals paardenhaar, tampicovezel of kokosvezel en een handvat van kwalitatief hout zoals beukenhout of olijfhout. 

Radiatorborstel

Radiators kunnen een echte verschrikking zijn om schoon te maken. Je kijkt er langs boven opzij in en je ziet de spinnenwebben en stofwolken hangen, maar je kan er met geen enkele borstel aan… zo vervelend! Een radiatorborstel helpt je dit probleem onmiddellijk op te lossen. Door zijn lange en buigzame vorm kan een radiatorborstel namelijk elke hoekje bereiken in de radiator. 

Jaloezie borstel

Nog een plaats waar je moeilijke kan afstoffen zijn de vele lamellen van je jaloezieën. Met een jaloezie borstel gaat dit tijdrovende klusje zoveel sneller en eenvoudiger! De jaloezie borstel is langwerpig en heeft meerdere borstels waardoor je meerdere lamellen in één beweging kan afstoffen! Een must voor iedereen die graag snel het stof van zijn jaloezieën wil verwijderen!  

Veegborstel

Een andere essentiële borstel is de veegborstel. Dit is een klassieker en vind je dan ook in elk huishouden terug. Wil je het stof opvegen? Of is er iets gevallen dat je bij elkaar wil vegen? Een goede veegborstel komt altijd van pas! Een goede veegborstel is gemaakt van zachte maar stevige varkensharen die duurzaamheid en kwaliteit garanderen. 

 

Kunnen we jou helpen?