Telescoopsteel met spiraal en borstel, tot 8 meter

Waardering:
92% of 100
Gegroepeerde productitems
Product Naam Aantal Prijs
Telescoopsteel | 2,5m + set
€ 89,95
Telescoopsteel | 3,5m + set
€ 99,95
Telescoopsteel | 4,5m + set
€ 109,95
Telescoopsteel | 6m + set
€ 119,95
Telescoopsteel | 8m + set
€ 139,95
 • Voor 16u59 besteld, dinsdag geleverd
 • Op voorraad

Uitschuifbare telescoopsteel met spiraal en borstel kopen? Dat kan hier op MarketOnWeb! Deze uitschuifbare telescoopsteel is voorzien van een spiraal om aan te sluiten op jouw tuinslang. Ook een professionele borstel en zeepdispenser krijg je bij dit pakket. Dit maakt deze set ideaal om zonnepannelen, camions, rolluiken, ramen en dergelijke te reinigen. Deze telescoopsteel is uitschuifbaar tot 2,5 meter, 3 meter, 4,5 meter, 6 meter of 8 meter. Aangezien je telescopsiche buizen op verschillende lengtes kan vastzetten, is het mogelijk om te schoon te maken op verschillende afstanden. 

De spiraal is Gardena-compatibel en kan je eenvoudig aansluiten op je tuinslang. Het water komt dan rechtstreeks terecht in de borstel en vervolgens ook op het te kuisen oppervlak. Je hoeft dus niet eerst de ramen nat te maken, in te wrijven met zeep en dan te schrobben. Nee, met deze uitschuifbare telescoopsteel en toebehoren is dit klusje in één keer geklaard! 

Wat ook leuk is aan deze uitschuifbare steel met spiraal is dat je de spiraal niet altijd hoeft te gebruiken. Andere wasborstels zoals de inwasser, halve maan, borstel met harde haren of de borstel met 5 vlakken zijn eveneens perfect compatibel met deze telescoopsteel. Al deze producten zijn in combinatie met deze uitschuifbare telescoopsteel ideale partners tijdens het kuisen en allemaal beschikbaar hier op MarketOnWeb. 

TIP: Alle Nano-producten zijn perfect om te gebruiken in combinatie met de zeepdispenser. De NANO allesreinigerNANO glasreiniger en de NANO zonnepaneelreiniger zijn verkrijgbaar op onze webshop. Heb je graag een combinatie? Dan kan je de NANO tester kit kiezen.

Handleiding telescoopsteel

Deze set is erg eenvoudig te monteren zoals je kan zien in onze handleiding die bij elke set wordt bijgeleverd. Heb je een telescoopsteel gekocht en vind je de gebruiksaanwijzing niet meer? Download dan hier de handleiding telescoopsteel.

Inhoud complete set:

 • Borstel van 27 cm
 • Telescoopsteel
 • Spiraal
 • Zeepdispenser
Reviews
 1. 100%

  Prima product en netjes geleverd. Wel zelf de shampoo houder vastgezet aan de steel, werkt prettiger.
 2. 60%

  Wij vonden de borstel te hard hebben nu een zachte gekocht werkt beter.
 3. 100%

  Prima setje, werkt goed en prettig.
  De verpakking kan beter, die kwam behoorlijk beschadigd aan, gelukkig hadden de spullen geen schade.
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Telescoopsteel met spiraal en borstel, tot 8 meter