• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen 72 u geleverd
  • Steeds op voorraad

Dweilen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

20 artikel(en)

Dweilen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

20 artikel(en)

Leifheit dweil, Bambus Kristall dweil of Aquastar dweil? Kwaliteit verzekerd!

 

Microvezel dweil

Vloer reinigen? Een microvezel dweil is een slimme keuze en komt in allerhande vormen voor! Microvezels zijn in fijne microscopische kleine deeltjes. Deze worden op zo’n manier verweven dat de totale oppervlakte doen veel groter wordt, waardoor bijvoorbeeld de microvezels in een Leifheit dweil erg goed water absorberen. Zoek je een speciale dweil voor je houten vloer? De microvezel dweil voor parket en laminaat bevat speciale vezels, die je plankenvloer niet beschadigen! 

 

Nanovezel dweil

Nanovezels zijn in feite minuscule microvezels die geproduceerd is met nanotechnologie. Dweilen die vervaardigd zijn uit de kleine nanovezels nemen vuil en water extra goed op door hun fijne structuur. Hierdoor zal je bijna geen detergent meer nodig hebben. De Nano dweil is erg populair, omwille van de nanovezelstructuur die zorgt voor grondige reiniging in de diepte. Deze heeft trouwens als extra voordeel dat er klittenband voorzien is om de dweil rond de aftrekker te bevestigen.  

 

Bamboe dweil

Een bamboe dweil is samengesteld uit de combinatie van microvezels en bamboevezels. Wat bamboevezels bijzonder maakt is dat ze bacteriegroei tegenhouden en kraaknet en streeploos werkt. Daarnaast is bamboe een plant die snel groeit en weinig bewerking nodig heeft, waardoor de productie zeer milieuvriendelijk is. Zowel de Bambus Kristall dweilen als de Blue Marlin dweilen kan je gebruiken om alle soorten vloeren te reinigen, van gladde parket tot grove vloertegels. 

 

Katoenen dweil 

Een katoenen dweil neemt veel water op en is door zijn geweven samenstelling uitermate geschikt voor ruwere oppervlakken zoals vloertegels met een reliëfstructuur. De katoenmix pluist niet en zorgt voor een streeploze vloer. De katoenen dweil met Belgische vlag is een echte klassieker geworden, die een vleugje retro brengt in elk huishouden.