Zeem

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Vinalon effen
  Zeemvel - 3 voet 42 x 66 cm
  € 9,45
 2. Vinalon effen
  Natuurzeem - 4 voet 50 x 70 cm
  € 12,45
  Waardering:
  100%
  (1)
 3. Vinalon effen
  Zeem - 4,5 voet 55 x 70 cm
  € 14,45
 4. zeemvel-absorb-all-synthetische
  Absorb-all zeemvel
  € 4,45
  Waardering:
  100%
  (1)
 5. Vinalon PLUS
  Absorb-all zeemlap XL
  € 8,95
  Waardering:
  100%
  (1)
 6. Vinalon PLUS
  Vinalon zeem XL
  € 14,90
  Waardering:
  100%
  (1)
 7. Vinalon PLUS
  Vinalon PLUS zeemvel
  € 8,95
  Waardering:
  97%
  (21)
 8. Vinalon effen
  Vinalon zeemvel
  € 7,49
  Waardering:
  98%
  (39)

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Zeem kopen? Ontdek hier alle verschillende soorten zeemvellen! 

De zeem, zeemvel of zeemlap is een absolute klassieker in de schoonmaakwereld. Maar hoe wordt iets nu eigenlijk een klassieker? Wel, doordat het keer op keer zijn doeltreffendheid bewijst, over vele generaties heen!

 

Natuurzeem

Een originele zeemvel is gemaakt van zacht, soepel schapenleer, gedrenkt in visolie. Het zeemleer is perfect om allerhande gladde oppervlakken proper te maken zoals ramen, spiegels en tegels. Behandel de zeem met zorg en je hebt er jaren plezier van.

Tip! Leg je nieuwe zeemvel een nachtje in koud water met een schepje zout. Dit beschermt de zeem en zorgt ervoor dat hij soepel wordt.

 

Vinalon zeem

De Vinalon zeemvel is een échte klassieker. Zoek je een zeem voor in je auto? Een Vinalon zeem is gemaakt uit duurzaam poylester en komt in de iconische, gele koker die je makkelijk kan opbergen in het handschoenkastje. Wring de zeem uit en stop ze nog lichtvochtig in de koker als je niet wilt dat ze uitdroogt. Vinalon zeemvellen worden vaak geprezen voor hun onberispelijke werking en resistentie tegen slijtage. Velen willen zelfs niets anders meer! 

 

Absorb-all zeem

De Absorb-all zemen hebben een speciale honinggraadstructuur die water erg goed opneemt. Deze zeem heeft, zoals zijn naam al doet vermoeden, een erg hoog absorptievermogen. Ideaal om je ruiten mee droog te zemen! Na gebruik berg je de zeem weer op in de bijhorende koker, zodat deze lichtvochtig blijft en meteen klaar voor het volgende gebruik.

 

Kunnen we jou helpen?