Toggle Nav
Winkelwagen

Basis boodschappentrolleys

Basis boodschappentrolleys

Producten 1-24 van 34

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 34

Pagina
per pagina

Basis boodschappentrolleys

De basis boodschappentrolleys hebben (zoals de naam het al verklapt) de basis eigenschappen die een boodschappentrolley kent en behoren tot de meer budgetvriendelijke boodschappentrolleys in ons assortiment.

In deze categorie vind je de volgende modellen terug:

  • Scala Shopper
    Ondanks het feit dat hij tot de basismodellen behoort kan deze Andersen Scala boodschappentrolley mits tussenstuk aan een fiets gekoppeld worden. Verder kan je de Scala ook loskoppelen van het frame om als zak te gebruiken.
  • Scala Shopper Plus
    De Scala Shopper Plus verschilt lichtjes van de normale Scala Shopper. Hij is steviger en volledig uit- en in te klappen. Perfect dus om snel op te bergen eender waar in huis.
  • Scala trappenstijger
    De Andersen trappenstijger is de ideale boodschappenwagen om trappen te beklimmen. De speciale wielen zorgen ervoor dat treden en borduren beklimmen vlotjes gaat. Een must voor wie op een appartement woont en boodschappen doet met een trolley!

Deze boodschappentrolleys bieden je dus alles wat je nodig hebt om je boodschappen te dragen en dit alles voor een goede prijs. Benieuwd? Neem snel een kijkje in het aanbod van MarketOnWeb!

 

Helpdesk