Vloer reinigen

Producten 1-24 van 179

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. aqua-laser-miracle-mop-magic
  Miracle Mop Aqua Laser
  € 29,95
 2. Mopemmer-met-wringer-professioneel-dweilkar-met-pers
  Mopemmer met wringer 25 L
  € 119,95
 3. Dweilkar-met-pers-op-wieltjes-dweilpers-professioneel-emmers
  Dweilkar met pers op wieltjes
  € 139,95
 4. schoonmaakwagen-schoonmaakkar-50l
  Schoonmaakwagen 2 x 25 L
  € 169,95
 5. handy-mop-vloerwisser-dweilsysteem
  Vloerwisser met emmer - Handy mop
  € 39,95
  Waardering:
  96%
  (5)
 6. magic-mop-set-zeep-emmer-mop-vloerwisser
  Magic Mop PROMO SET
  € 39,95
  Waardering:
  100%
  (3)
 7. vervanghoes-blauw-vlakmop-dweilsysteem-professioneel
  Vlakmop vervanghoes, blauw

  Vanaf € 15,95

  80 cm
  100 cm
 8. vervanghoes-wit-vlakmop-dweilsysteem-vloerwisser
  Vlakmop vervanghoes XL, beige

  Vanaf € 29,95

  130 cm
  160 cm
 9. blakmop-vervanghoes-blauw-xl
  Vlakmop vervanghoes XL, blauw

  Vanaf € 34,95

  160 cm
  130 cm
 10. dweil-belgische-vlag-90x75cm
  Dweil Belgische vlag 95 x 75 cm
  € 3,45
 11. handy-mop-vloerreiniger-dweilsysteem
  Handy mop dweilsysteem, groen
  € 39,95
  Waardering:
  100%
  (2)
 12. vlakmop-vloermop-vloerwisser
  Vlakmop professioneel, blauw

  Vanaf € 36,95

  80 cm
  100 cm
 13. vloerwisser-set-vlakmop-dweilmop
  Vlakmop professioneel, beige

  Vanaf € 29,95

  80 cm
  100 cm
 14. vloermop-set-extra-groot-vloerwisser-zwabber-vlakmop
  Vloermop set EXTRA GROOT voor nat gebruik

  Vanaf € 84,95

  160 cm
  Waardering:
  100%
  (1)
 15. emmer-met-wringer-dweilpers-22l
  Professioneel uitwringsysteem 22 L
  € 129,95
 16. uitwringsysteem-emmer-met-wringer-professioneel-6L
  Professionele emmer met wringer 6 L
  € 104,95
  Waardering:
  100%
  (1)
 17. /
  Nano dweil, Blue Marlin, grijs 50 cm x 60 cm
  € 8,95
  Waardering:
  100%
  (2)
 18. /
  Nano microvezeldweil Flipper, 50 cm x 70 cm (2 stuks)
  € 14,95
  Waardering:
  100%
  (5)

Producten 1-24 van 179

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Laat je vloer weer schitteren als nieuw!

Een dweilvloerwisserdweilpersrolveger en aftrekker hebben elk hun unieke methode om een vloer grondig en efficiënt schoon te maken. Verschillende vloeroppervlakken vragen dan ook om aangepaste schoonmaakartikelen. Bij MarketOnWeb weten we als geen ander dat schoonmaakproducten van een goede kwaliteit dé sleutel tot het beste resultaat is. Je wilt je laminaat, parket of tegelvloer weer laten blinken als nieuw? Hieronder maken we je wegwijs doorheen de meest efficiënte schoonmaakartikelen voor alle soorten vloeren.

Vloerwissers & zwabbers

Een vlakke vloerwisser of zwabber met strengen is onmisbaar om je vloeren snel en efficiënt te kunnen reinigen. Of je nu op zoek bent naar een vloerwisser voor een vochtige reinigingdroge reiniging of een combinatie, een klassiekere zwabber met mircovezel strengen of een vloerwisser set met uitwringpers: bij MarketOnWeb vind je ongetwijfeld wat je nodig hebt. 

Een vlakke vloerwisser maakt je huis volledig stofvrij in enkele vloeiende bewegingen. De Flipper stofdoek of Leifheit Static Plus stofdoek trekken stof aan als een magneet en bevestig je met een simpele klik op de vloerwisser. Een Leifheit vloerwisser is een goede keuze voor wie zowel met droog als nat wil schoonmaken. Gebruik voor kwetsbare vloeren de Leifheit vloerdoek die extra zacht isHet voordeel van een zwabber met veel fransjes is dat hij moeiteloos in elke hoek geraakt en met zijn slingerbewgingen eenvoudig langs stoel- en tafelpoten kan bewegenGebruik de Leifheit vloermop outdoor voor oppervlakken die zich buiten bevinden, zoals terrassen, balkons of de garage.

Dweilpersen

Veel bukken en uitwringen tijdens het schoonmaken kan slopend zijn voor je rug en kan je best zoveel mogelijk vermijden. Een dweilsysteem met uitwringpers zoals de Leifheit Vloerwisser Profi XL set is dan ook onmisbaar voor wie rugproblemen wil voorkomen. Het rotatiesysteem van de dweilpers doet het uitwringen helemaal voor jou en zorgt ervoor dat de dweil in vingerknip weer droog is. De Leifheit Vloerwisser Clean Twist set is ideaal voor wie graag werkt met met vlakke vloerwisser. Ook met in combinatie met een zwabber zoals de Leifheit MopRoto Mop of de Supa Mop zal je vloer weer schitteren als nieuw!

Rolvegers

Het voordeel van een mechanische rolveger? Het werkt zonder stroom, zonder lastige kabels en maakt geen lawaai! Het is echt een plezier om een rolveger in huis te hebben die alle soorten oppervlakken in een handomdraai proper maakt zoals tapijten, tegels en laminaat. De Leifheit Rolveger Regulus of de Bissel Rolveger verzamelen stof, vuil, kruimels en haren van elk type vloer. Wie zich wil focussen op tapijten, kan kiezen voor een gespecialiseerd model zoals de Leifheit Rolveger Rotaro. Naast mechanische rolvegers, bestaan er ook elektrische rolvegers zoals de Leifheit elektrische rolveger, die met zijn unieke, driehoekige vorm geen enkele hoekje vuil achterlaat.

Aftrekkers en dweilen

Op zoek naar een specifieke aftrekker? Bij MarketOnWeb vind je een uitgebreid gamma aan zowel aftrekkers voor particulieren als professionele aftrekkers in verschillende formaten. Stem je dweil af op het type vloer die je gaat reinigen: kies bijvoorbeeld een dweil voor harde vloeren of een dweil voor parket of laminaat. Wil je een dweil voor alle oppervlakken? Een dweil van Bambus Kristall, Aquastar of Leifheit garandeert je steeds een succesvol resultaat. Naast de traditionele aftrekkers en dweilen, kan je ook kiezen voor de moderne Magic Mop dweilsysteem, waarbij je met één trek aan de hendel de dweil eenvoudig kan uitwringen!