Bezems

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. handveger-rijststro
  Handveger van rijstvezels - 32 cm
  € 7,95
  Waardering:
  80%
  (1)
 2. Flipper-vloerwisser-set-nat-en-droog-blauw
  Flipper vloerwisser 42 cm
  € 19,95
  Waardering:
  100%
  (3)
 3. flipper-stofwisser-60cm-vloerwisser
  Super Flipper stofwisser 60 cm met 10 wisdoekjes - alu
  € 34,95
  Waardering:
  93%
  (8)
 4. flipper-stofwisser-60-cm-vloerwisser
  Super Flipper stofwisser 60 cm met 10 wisdoekjes
  € 29,95
  Waardering:
  100%
  (7)
 5. Flipper-vloerwisser-40cm
  Super Flipper vloerwisser 40 cm met 10 wisdoekjes
  € 19,95
  Waardering:
  97%
  (7)
 6. flipper-vloerwisser-40cm-stofdoekjes-multi
  Multi Flipper vloerwisser 40 cm met 25 stofdoekjes - alu
  € 29,95
  Waardering:
  100%
  (9)
 7. straat-bezem-bahia-30-cm
  Straatbezem 75% Bahia | 30 cm
  € 14,95
 8. dakgoot-reiniger
  Dakgoot reiniger van roestvrij staal
  € 29,95
  Waardering:
  100%
  (3)
 9. borstel-paardenhaar-30
  Borstel van paardenhaar - 30cm
  € 29,95
  Waardering:
  100%
  (2)
 10. stoffer-paardenhaar-28cm
  Stoffer van paardenhaar - 28cm
  € 44,95

13 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Bezems in alle soorten en maten!

MarketOnWeb biedt je een enorm assortiment bezems die voor allerhande doeleinden gebruikt kunnen worden. Je vindt er bezems die binnen en/of buiten kunnen gebruikt worden en die elk voorzien zijn van het beste materiaal om maximale duurzaamheid te garanderen. De borstelharen kunnen zowel van dierlijke, natuurlijke of synthetische haren gemaakt zijn, afhankelijk van het doel van de borstel. Zo zal bv. het zacht, dierlijk haar vooral gebruikt worden voor bezems die geschikt zijn voor vloeren binnenshuis. 

 

Veegborstel

De meest gekende bezem is de klassieke veegborstel. Het is een universele borstel die in elk huishouden van pas komt! Moet je een grotere oppervlakte schoonmaken? Dan kan je met een extra brede bezem zoals een zaalveger heel wat tijd besparen! Gebruik een veegborstel uit varkenshaar uitsluitend binnen, want de ondergrond buiten kan te ruw zijn voor deze zachte haren. Een straatbezem is dan weer erg grof en gebruik je best vooral buitenshuis.

 

Parketborstel

Kwetsbare vloeren zoals parket of laminaat hebben altijd extra zorg nodig. Behandel de vloer dus ook met respect en kies voor een parketborstel wanneer je deze gaat schoonvegen. Je wil immers geen krassen op je authentieke parketvloer! De haren van deze borstel zijn erg zacht zodat ze zeker geen krassen nalaten.

 

Vloerwisser

De vloerwisser is ook een soort van bezem, maar dan de moderne versie. Op de platte onderkant bevestig je een wegwerpbaar stofdoekje dat al het stof aantrekt en vasthoudt. Een Flipper vloerwisser heeft een handig bevestigingssysteem voor het stofdoekje en doet met enkele zigzagbewegingen het stof verdwijnen.

 

Leifheit borstel

Naast onze traditionele en klassieke borstels, hebben we ook een groot assortiment aan moderne borstels en bezems. Met name de Leifheit borstels zijn erg hedendaags van vormgeving en samenstelling. Zo is de rubberen bezem van Leifheit in feite een vloerwisser, bezem en vloertrekker tegelijkertijd! Elke borstel van Leifheit past op de Leifheit telescoopsteel. Deze steel heeft een Click Systeem waardoor je de borstels er met een simpele klik op kan bevestigen. Handig, toch?

 

 

Kunnen we jou helpen?