Flessenborstels & afwasborstels

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. borstel-melkschuimer
  Borstel voor slangen melkschuimer
  € 4,95
 2. flessenborstel-0,5l
  Flessenborstel van zwijnenhaar - 1,0 L
  € 6,95
  Waardering:
  100%
  (1)
 3. drinkfles-borstel
  Drinkfles borstel van zwijnenhaar - 38 cm
  € 14,95
  Waardering:
  100%
  (1)
 4. drinkfles-borstel
  Drinkfles borstel van zwijnenhaar - 30 cm
  € 9,95
  Waardering:
  100%
  (1)
 5. Afwasborstel-set-van-drie-wasbak-duurzaam-redecker
  Afwasborstel, 3-delige set
  € 11,95
 6. borstel-papfles
  Borstel voor papfles
  € 3,95
  Waardering:
  80%
  (1)
 7. borstel-melkfles
  Borstel van licht paardenhaar voor flessen
  € 6,95
  Waardering:
  100%
  (2)
 8. borstel-wijnglazen-zwijnenhaar
  Borstel van zwijnenhaar voor wijnglazen
  € 9,95
  Waardering:
  100%
  (3)

18 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Flessenborstels en afwasborstels: een must in de keuken!

Onze flessenborstels en afwasborstels zijn vervaardigd uit dierlijke of plantaardige haren, wat resulteert in kwalitatief hoogstaande borstels die elk karwei gemakkelijker maken! Elke borstel heeft een unieke vorm die speciaal bedacht is om de moeilijkste voorwerpen weer helemaal proper maken. Heb je een speciale decanteerfles waar je de laatste restjes wijn niet uitkrijgt? Of krijg je de papfles voor de baby niet helemaal proper? Bij MarketOnWeb vind je voor elk schoonmaakprobleem de juiste borstel! 

Dierlijke borstelharen

Borstel van paardenhaar: Borstels die vervaardigd zijn met paardenhaar zijn zacht, maar tegelijkertijd ook stevig. Ze zorgen voor een snelle en efficiënte reiniging zonder het voorwerp te beschadigden. De zachte paardenharen veroorzaken geen krassen, waardoor je met een gerust hart kan schoonmaken. Een borstel van licht paardenhaar is dan ook ideaal om flessen, karaffen, vazen of potten schoon te maken.

Borstel van zwijnenhaar: Borstelharen van zwijnenhaar zijn erg buigzaam, waardoor ze ideaal zijn om flessen of speciale glazen langs de binnenkant proper te maken. Met een spons of doek zet je soms te veel kracht op het glas waardoor het kan breken. Jammer van het glas natuurlijk en bovendien kan je jezelf verwonden! Heb je al eens een borstel van zwijnenhaar voor wijnglazen geprobeerd? Door de handige vorm maak je je wijnglazen in een vingerknip perfect schoon, zonder scherven!

Plantaardige borstelharen

Borstel van tampico: De tampicovezel is afkomstig van de Agave Lechugilla, een plant die voornamelijk groeit in het droge en hete Mexico. Borstelharen die vervaardigd zijn van tampicovezel hebben een erg absorberende eigenschap, waardoor de haren perfect zijn om op te boenen. Tampico wordt vaak gebruikt bij afwasborstels, omdat de vezel vrij zacht is van structuur en erg mild is voor kwetsbare voorwerpen. 

Borstel van union: Union is een mix van natuurvezels, namelijk bassine (vezel van de palmyrapalm) en tampicovezel. De juiste combinatie van vezels zorgt voor de perfecte borstel met een optimaal schrobvermogen! De borstelharen zijn net ietsje steviger dan bij borstels die uitsluitend gemaakt zijn van tampicovezel. Doordat de vezels water- en hitteresistent zijn gaat een union borstel een leven lang mee.

Kunnen we jou helpen?