Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

Tochtwering

Producten 1-24 van 117

Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 117

per pagina

Tocht in huis? Isoleer met de juiste tochtwering!

Met een tochtrol of tochtstrip zijn die koude rillingen in huis of op kantoor meteen verleden tijd! Dit kleine voorwerp maakt immers een wereld van verschil in de gevoelstemperatuur van je huis én - niet onbelangrijk - je energierekening! Het perfecte isolatiemiddel dus om je huis te beschermen tegen koude tocht en kleine insecten die via kieren onder je deur of raam de weg naar binnen vinden. Ontdek de tochtrollen, tochtstrips en andere isolatiematerialen van MarketOnWeb voor een handige oplossing op maat!

Tochtrollen

Tochtrol, tochtstopper, tochtkussen of tochthond: er zijn veel verschillende benamingen voor dit praktische voorwerp. Een tochtrol is één van de meest eenvoudige manieren om de tocht die onder je deur waait tegen te houden. Naargelang je situatie kan je kiezen tussen een enkele tochtrol, een dubbele tochtrol of een magnetische tochtrol. Bovendien houdt een goede tochtrol niet alleen de koude buiten, maar ook de warmte binnen en dat merk je meteen aan je energiefactuur!

Tochtstrips

Dankzij de grote keuze in tochtstrips is er steeds voor iedereen een oplossing op maat. Tochtstrips zijn namelijk meestal beschikbaar op rol of in een groter formaat zodat je ze zelf op maat van je deur of raam kan knippen. Om kieren met een specifieke vorm af te dichten bestaan er rubberen tochtstrips in verschillende vormen zoals een E-profielP-profiel of D-profiel. Een deurstrip heeft dezelfde werking als een tochtrol, maar bestaat uit een zelfklevend deel dat je onderaan de deur bevestigt met daaronder de strip in vilt, rubberschuim of borstels die de tocht tegenhoudt.

Isolatie materialen

Naast tochtstrips en tochtrollen zijn er nog heel wat andere isolatiematerialen die je kan installeren om warmteverlies te beperken. Met raamfolie zijn je ramen beter geïsoleerd tegen de koude. Deze toepassing heeft het grootste effect bij enkel glas. De raamfolie verhoogt de energieprestatie namelijk naar dat van dubbel glas! Voorkom dat de warmte van je radiator verloren gaat langs de buitenmuur door de warmte terug te reflecteren met radiatorfolie. Met buisisolatie maak je een kraan of leiding vorstvrij door het isolerend kleefschuim erover te trekken. Voor elk probleem een oplossing op maat!

 

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk