Toggle Nav
Winkelwagen

Voederhuisje

19 producten

Van hoog naar laag sorteren

19 producten

per pagina

Voederhuisjes in alle soorten en maten!

Voorspellen ze temperaturen onder het vriespunt? Dan is wat extra voer voor de vogels in je tuin altijd welkom. Tijdens de vrieskou hebben ze voldoende voedingstoffen nodig om hun lichaamstemperatuur op peil te houden. Dit is niet eenvoudig tijdens de winterperiode, omdat er net dan in de natuur weinig voedsel te vinden is. In het voederhuisje kan je het voer op een verhoogde plaats leggen en blijft het grotendeels droog bij nat weer. Voor deze kleine moeite zijn de vogels je eeuwig dankbaar! 

Hangend voederhuisje

Staan er bomen in jouw tuin? Dan kan jij perfect een voederhuisje kiezen dat je moet ophangen! Een groot voordeel van een hangend voederhuisje is dat je het hoog genoeg kan hangen om katten op een afstand te houden. Naast hangende voederhuisjes voor strooivoer zijn er ook hangende voederhuisjes die speciaal ontworpen zijn om een sappig stuk fruit op te spiesen.

Voederhuisje op paal

Wie een klassiek voederhuisje wilt, kiest voor een traditioneel exemplaar op een paal! Hou je meer van modern? We hebben enkele prachtige design voederhuisjes in ons assortiment die je op een paal monteert. Er zijn voederhuisjes die steunen op een voet, waardoor je ze kan verplaatsten. Voederhuisje met een puntige paal kan je vaststeken in de grond.

Raamvoederhuisje

Hou je ervan om vogeltjes van dichtbij te kunnen observeren? Met een raamvoederhuisje kan je nauwlettend elke beweging van de vogel bestuderen. Fascinerend! Bovendien zijn onze raamvoederhuisjes volledig doorzichtig, wat het nog eenvoudiger maakt om de vogeltjes aan het werk te zien. Een raamvoederhuisje bevestig je aan het raam met twee zuignappen. 

Pindakaaspothouder

Staat er pindakaas op het menu? Dan zijn de vogels zeker van de partij! Geef ze wel een speciale vogelpindakaas, want pindakaas voor menselijke consumptie bevat gebrande pinda's die vogels minder goed verteren. Daarnaast bevatten ze vaak te veel zout. Plaats de vogelpindakaas in een pindakaaspothouder en geniet van de vogeltjes die hun buikje vol komen eten!

Wandvoederschaal

Heb je niet veel bomen of geen grote tuin? Dan kan je nog steeds een voederschaal plaatsen tegen de muur van je huis. Bovendien kan je de vogels op deze manier extra goed in het oog houden! Heb je een kat? Zorg er dan voor dat hij een belletje draagt zodat de vogels gewaarschuwd zijn!

Losstaande voederschaal

Wil je zelf bepalen waar je het voer geeft? Een losstaande voederschaal kan je elke dag op een andere plaats zetten. Het gevaar met een losse voederschaal is dat je het de dicht tegen de grond plaatst, waardoor andere (roof)dieren er gemakkelijk bij zouden kunnen. Probeer een losse voederschaal daarom steeds op wat hoger te plaatsen zoals op een tafel of een muurtje.

 

Helpdesk