• Gratis verzending vanaf € 50
 • Binnen 72 u geleverd
 • Steeds op voorraad

Uitschuifbare telescoopsteel

Uitschuifbare telescoopsteel

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 113 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Uitschuifbare telescoopsteel

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 113 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Uitschuifbare Telescoopsteel

Is het hoog tijd om je ramen, rolluiken of zonnepanelen eens een goede poetsbeurt te geven? Vind je professionele ramenwassers te duur en zou je het liever gewoon zelf doen? Dan heeft MarketOnWeb de ideale oplossing voor jou: een uitschuifbare telescoopsteel! Met een goede telescoopsteel kies je voor de veiligste en meest efficiënte manier om in de hoogte te reinigen.

Een uitschuifbare telescoopsteel is een ingenieuze steel waarvan je de verschillende secties kan uitschuiven om zo de lengte aan te passen naar keuze. Op de steel kan je allerhande borstels en accessoires gebruiken naargelang wat of hoe je juist moet poetsen. Werken met een telescoopsteel brengt heel wat voordelen met zich mee: 

 • Efficiëntie: een telescoopsteel is zeer eenvoudig in gebruik, iedereen kan ze gebruiken. Met een goede telescoopsteel in combinatie met de juiste accessoires kan je die moeilijk bereikbare oppervlakten zonder problemen reinigen.
 • Besparen: een kwaliteitsvolle telescoopsteel is een duurzame investering aangezien je hem heel lang zal kunnen gebruiken. Ook vermijd je de hoge kosten van professionele ramenwassers omdat je het gewoon zelf kan doen.
 • Veiligheid: vanaf nu hoef je nooit meer op gevaarlijke ladders te staan om je ramen of zonnepanelen te reinigen. Onze telescoopstelen bestaan in alle verschillende lengtes dus je kan veilig vanaf de grond werken.
 • Tijdsbesparing: met een telescoopsteel reinig je niet enkel efficiënter maar ook veel sneller. Bovendien zijn de meeste telescoopstelen waterdoorlatend dus kan je eerst het oppervlak inzepen en meteen daarna alles reinigen met water.

Nog een kleine tip: bij het kiezen tussen de verschillende lengtes moet je natuurlijk ook rekening houden met je eigen lengte. Vergeet deze er niet bij te tellen! Zo vermijd je een te lange steel te hoeven kopen.

Bij MarketOnWeb vind je een zeer groot assortiment telescoopstelen in verschillende materialen. Hoe sterker het materiaal, hoe steviger en duurzamer de steel. Dit wil zeggen dat een telescoopsteel uit bijv. glasvezel minder zal doorbuigen dan een steel uit aluminium wanneer ze volledig uitgeschoven zijn. Ons assortiment bestaat uit verschillende kwalitatieve merken: 

 • Aluminium: onze basismodellen zijn gebouwd uit aluminium, hoewel deze in kwaliteit zeker niet moeten onderdoen! Een van onze topverkopers is de aluminium steel met spiraal voor wateraansluiting, ideaal voor zonnepanelen bewassing. Ook van het Duitse topmerk Unger hebben we stelen uit aluminium. Aluminium stelen zijn perfect voor het occasionele huis- en tuingebruik en ze zijn beschikbaar in sets met verschillende soorten borstels.
 • Hybride: de CLX hybride-telescoopsteel van Gardiner is deels gebouwd uit carbon en glasvezel waardoor de steel nog lichter is en nog minder zal doorbuigen. De bijgeleverde RX-borstel is geschikt voor alle reinigingswerken. De ‘slimme klemmen’ van Gardiner maken van deze telescoopsteel een ingenieus topproduct!
 • Carbon: een telescoopsteel uit carbon is echt het beste van het beste! Deze stelen kan je tot 14 m uitschuiven en ze zullen nauwelijks doorbuigen. Maar het grootste voordeel is dat ze vederlicht zijn, zelfs de langste modellen. Kies uit de SLX-carbonsteel van Gardiner of de carbonstelen van Unger. Ideaal voor professionals en particulieren die heel hoge oppervlaktes moeten reinigen.

Naast de stelen en samengestelde sets vind je ook nog tal van andere borstels en accessoires op MarketOnWeb die je kan gebruiken op je steel. Zo vind je o.a. een borstel met harde haren om te schrobben, een combi inwasserragebollen in verschillende vormen, hoekadapters, speciale glasreinigingszeep of een professionele binnenreinigingsset van Unger.

Aarzel niet om ons te contacteren indien je nog vragen heeft. MarketOnWeb wenst je alvast veel poetsplezier!