Drukspuiten

22 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
 • Drukspuiten
  1. Bio kill 450 ml
   Birchmeier SENIOR 20L - drukspuit
   € 229,95
  2. Bio kill 450 ml
   Birchmeier drukspuit - RONDOMATIC 5E
   € 135,95
  3. Bio kill 450 ml
   Birchmeier rugsproeier op accu - REA 15 AZ1
   € 429,95
   Waardering:
   100%
   (1)
  4. Bio kill 450 ml
   Birchmeier drukspuit - IRIS 15L
   € 249,00
  5. Bio kill 450 ml
   Birchmeier handsproeier FOXY PLUS
   € 7,45
   Waardering:
   100%
   (1)
  6. Bio kill 450 ml
   Birchmeier rugsproeier - FLOX 10L
   € 239,00
  7. Bio kill 450 ml
   Birchmeier drukspuit - ASTRO 5
   € 79,95
  8. Bio kill 450 ml
   Birchmeier mengbeker AQUAMIX 1.25V
   € 27,95
   Waardering:
   100%
   (2)

  22 producten

  per pagina
  Van hoog naar laag sorteren

  Druksproeiers in alle formaten!

  Drukspuit met pomp

  Moet je grote oppervlakken behandelen met een product? Kies dan voor een kwalitatieve rugsproeier. Het Duitse merk Birchmeier is gespecialiseerd in deze toestellen en levert uitsluitend producten van een uitmuntende kwaliteit. Het grote voordeel van de Birchmeier rugspuiten is dat ze jaren - zelfs generaties - lang meegaan! 

  Voor het behandelen van een beperkte oppervlakte is een druksproeier met een volume van 5 liter ruim voldoende zoals de Rondomatic 5E. Wie grote oppervlaktes moet behandelen of de drukspuit frequent gaat gebruiken, kiest beter voor een volume van 15 of 20 liter zoals de Birchmeier Iris of Senior.

  Handsproeiers

  Wil je je bloembakken binnen of buiten water geven of behandelen met een product? Dan is een handsproeier ideaal. Vooral binnen wil je niet dat het water of het product gaat lekken naast je bloempot en de vloer vuil maakt. Als je bijvoorbeeld last hebt van bladluizen op een kamerplant, vul je de handsproeier met de juiste verhouding insecticide en water om de plant te besproeien. 

  Enkele handsproeiers van Birchmeier een unieke 360°-functie waarmee je in élke positie sproeit, zelfs ondersteboven!  Deze functie vind je o.a. bij de Spray-Matic en de Urban Star. Daarnaast vind je bij MarketOnWeb ook nog enkele mengbekers die je kan aansluiten op water en bij het sproeien meteen bijvoorbeeld vloeibare meststoffen of nematoden mengen in de juiste verhouding.

  Elektrische drukspuit

  Werk je op professioneel niveau in tuinen, parken of bossen? Of wil je gewoon het beste op de markt? Een elektrische drukspuit vergemakkelijkt het werk en zorgt voor een efficiënte behandeling. Het grote voordeel van een elektrische drukspuit is dat je niet meer hoeft te pompen. Dit levert je ook een constante spuitsterkte op in vergelijking met een gewone pompdrukspuit.

  Zuurbestendige drukspuit

  Zoek je een drukspuit in een handig formaat die wel tegen een stootje kan? De Rondo-Matic 5 druksproeier van Birchmeier is een compact toestel met een maximale chemische weerstand tegen verdunde zuren en alkali-oplossingen. Dit maakt de druksproeier perfect geschikt voor het sproeien van producten zoals anti-roest middelen, impregnatie, ontkistingsolie en ontsmettingsmiddel.