Originele kerstcadeaus: 5 tips!

Ben je nog op zoek naar een fijn én origineel cadeautje voor het eindejaar? Onze webshop staat boordevol items die fijn zijn om te geven (én te krijgen)! Geen idee waar te beginnen? Laat je inspireren door deze cadeaugids in jouw zoektocht naar het ideale, persoonlijke cadeau! 

Voor vogelvrienden | Doorzichtig voederhuisje voor vogels

Zoek je een cadeau voor een gepassioneerde vogelliefhebber? Dan gaat hij of zij helemaal blij worden met een doorzichtig voederhuisje! De binnenkant is perfect zichtbaar dankzij de transparante wanden en dak. Kies uit een doorzichtig voederhuisjes op paal, om op te hangen of om tegen je raam te bevestigen. Een lust voor het oog!

 

 

 

Voor koukleumen | Warmies knuffels

Gezellig binnen opwarmen met een Warmies knuffeltje op de schoot wanneer het buiten guur en koud is… heerlijk gewoon! Voor zowel groot als klein vind je een snoezig Warmies knuffeltje in ons aanbod. Ook leuk om te geven zijn onze warmwaterkruiken, magnetronsloffen en elektrische dekens. 

 

 

 

Voor fervente shoppers | Trendy boodschappentrolley

Boodschappentrolleys saai en ouderwets? Nee hoor! Neem maar eens een kijkje in ons trendy aanbod. Er gaat niets boven het comfort van een kwalitatieve boodschappentrolley en bovendien gaat hij jarenlang mee.  

 

 

 

 

Voor hobby-tuiniers | Setje van handgereedschap

Een cadeau nodig voor iemand die gezegend is met groene vingers? Stel dan een origineel pakketje samen met verschillende kleine handgereedschapjes voor in de tuin. Denk maar aan een verplantschopje, handharkje, hanwiedvork of bollenplanter. Ideaal om tussen planten te werken in borders, in moestuinbakken of in bloembakken!

 

 

 

Voor schoonmaakfreaks | Starwax 'The Fabulous'

Echte schoonmaakfreaks halen hun hart op met de retro-schoonmaaklijn van Starwax ‘The Fabulous’. Het boekje "Recepten uit grootmoeders tijd staat bol van originele recepten waarmee je zelf je schoonmaakmiddelen kan maken met 'The Fabulous'-producten zoals wasmiddel, zeep of allesreiniger. Deze producten hebben allemaal een prachtige, retro verpakking. Stel zelf je pakketje samen!

Tip: Wil je je cadeautje afgeven tijdens de kerstperiode? Bezorgdiensten zijn tijdens deze periode druk bezet, waardoor je pakketje vertraging kan oplopen. Tijdig bestellen dus om de drukte voor te zijn!