• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen 72 u geleverd
  • Steeds op voorraad

Bio Kill: de nummer 1 insecticide!

Ken je Bio Kill al? Nee? Dan zal je versteld staan van de kracht van deze insecticide! Al jarenlang is Bio Kill de best verkochte insecticide in de Benelux en dat is natuurlijk niet zonder reden. Behalve het feit dat insecten in huis een erg onfrisse en verwaarloosde indruk geven, zorgen ze ook voor heel wat overlast. Muggen houden je de hele nacht wakker met jeukende beten en gezoem, wespen zijn de sfeerverpesters bij uitstek op zomerse terrasjes en als mieren de weg naar binnen hebben gevonden trekken ze met de hele kolonie je voorraadkast in… Om nog maar te zwijgen van spinnen, vliegen en kakkerlakken! Trek je haren niet uit van frustratie, maar onderneem actie. De oplossing is immers simpel… gebruik Bio Kill!

 

8 redenen waarom Bio Kill de nummer 1 is in insectenbestrijding!


  1. Één enkel product bestrijdt àlle vliegende en kruipende insecten. 

Bio Kill heeft een universele insecticide om alle soorten insecten te bestrijden: muggen, vliegen, motten, spinnen, duizendpoten, zilvervisjes, wespen, mieren, teken, kakkerlakken, vlooien… noem maar op! De universele insecticide is gebruiksklaar te verkrijgen in een voorgevulde drukspuit om grote opppervlakten te behandelen, maar je kan het eveneens verkrijgen als een gebruiksklare insectenspray. Daarnaast zijn er nog speciale formules om spinnen te bestrijden en mieren te bestrijden.

  1. Je kan Bio Kill overal gebruiken in en om de woning.

Bio Kill kan je overal gebruiken waar er insecten voorkomen. Denk maar aan keukens, woonkamers, slaapkamers, in kleerkasten, in de omgeving van het terras of het zwembad,... Kijk zeker de vensterbanken, kieren en spleten wanneer je insecten gaat verdelgen, want dit zijn hun favoriete schuilplaatsen. Bio Kill is tevens een correcte oplossing tegen insecten in openbare gebouwen zoals scholen, ziekenhuizen, restaurants en kantoren!

  1. De toepassing is kinderspel

Bio Kill is verkrijgbaar als een handige insectenspray of in een gebruiksklare drukspuit zodat je meteen aan de slag kan. Het product kan je eenvoudig vernevelen op muren, wanden en gordijnen of inspuiten in kieren en spleten. Overal waar je maar wil! Als het product op is, kan je een bijvuller kopen.

  1. Bio Kill is kleurloos en maakt geen vlekken. 

Heel wat insecticiden zijn vrij agressief, waardoor ze ook gemakkelijk vlekken maken op verschillende ondergronden. Bio Kill is ten eerste een kleurloos product en daarnaast veroorzaakt het geen ontsierende vlekken. In huis blijven zo gordijnen en zetels gespaard en buiten hoef je je ook geen zorgen te maken of je houten of stenen vensterbank beschadigd zal worden. 

  1. Bio Kill is perfect geurloos.

Een insecticide met een penetrante en doordringende geur is het laatste wat je wil, zeker wanneer je de insecticide binnen in huis gaat gebruiken! Een keuken of slaapkamer die stinkt naar insecticide is natuurlijk allesbehalve aangenaam. Als je Bio Kill gebruikt, gaat het geen geur verspreiden en dit in tegenstelling tot veel andere insecticiden die een hinderlijke geur hebben. 

  1. Bio Kill werkt gemiddeld 4 weken lang.

Na het gebruik van Bio Kill blijft het product nog vier weken werkzaam. Dat verhoogt natuurlijk aanzienlijk de efficiëntie en de doeltreffendheid. Op donkere plaatsen zoals je kleerkast, de kelder, de zolder of in voegen en spleten heeft Bio Kill zelfs een nawerking tot wel 3 maanden of meer! Dat is ideaal voor de bestrijding van bv. kleermotten of mieren in kieren en spleten.

  1. Bio Kill is een krachtig insecticide tegen vlooien, teken, ... op huisdieren. 

Wist je dat je Bio Kill zelfs kan gebruiken om parasieten van je huisdier te bestrijden zoals teken, vlooien en mijten? Behandel de omgeving van je huisdier door Bio Kill voor huisdieren op kooien, manden of andere ligplaatsen te sprayen. Er is eveneens een omgevingsspray om duiventillen, kippenhokken en vogelkooien te behandelen en vrij te maken van parasieten. Gebruik het product nooit rechtstreeks op het dier zelf. 

  1. Geen brandgevaar. 

Bio Kill is een emulsie op waterbasis en is bijgevolg onbrandbaar. Zo moet je je alvast geen zorgen maken dat er iets verkeerd kan gaan als je de insecticide gebruikt.Nieuw: Bio Kill Micro-Fast

Bio Kill Micro-Fast is de nieuwe, revolutionaire formule van de populaire insecticide Bio Kill. De verbeterde formule combineert twee complementaire actieve stoffen waardoor Bio Kill Micro-Fast nóg beter, langer en krachtiger werkt! Daarnaast is de nieuwe formule resistent tegen uv-straling, waardoor je zonder problemen insecten kan bestrijden op zonnige plaatsen zoals op terrasmeubels of het balkon. Probeer Bio Kill Micro-Fast snel zelf en sta versteld van de enorme doeltreffendheid van deze insecticide. Zoals alle andere Bio Kill producten is deze insecticide geurloos, kleurloos en maakt het geen vlekken.Bio Kill: de nummer 1 insecticide!

Naam
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

9 artikel(en)

Bio Kill: de nummer 1 insecticide!

Naam
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

9 artikel(en)