Strijkplankhoes prof XL, zomers geel

€ 19,95
  • Koop 2 voor € 19,00 / stuk en bespaar 5%
  • Niet op voorraad
  • Klantenservice 7/7
  • 5 sterren kwaliteit
  • Voor strijkplanken van 120-140 cm en een breedte van 39-52 cm
  • Strijkplankhoes van 100% katoen, 5 lagen
  • Past altijd d.m.v. treksnoer
  • Geschikt voor normaal en stoomstrijkijzer

Wil je een extra grote en dikke strijkplankhoes kopen met frisse zomers gele print? Dan helpen we je hier op MarketOnWeb graag verder. Deze strijkplankhoes is extra groot en extra dik, ideaal om de grote strijkbeurten vlot en comfortabel te doorstaan. Dit lukt allemaal dankzij zijn 5 sterren kwaliteit omdat het gemaakt is uit 100% katoen met extra dikke moltonrug en een extra schuimlaag 3mm tussen 2 gealluminiseerde filmen. De hoes heeft een grootte van 150 op 60 cm en past zo op de grote modellen van Tomado, Brabantia, Leifheit, Laurastar. De ingebouwde elastiek en extra bevestigingskoordjes waarmee deze hoes is voorzien, zorgen ervoor dat je het oppervlak zacht en strak kan trekken over je strijkplank en dat je het mooi aanpassend kan maken. Naast de normale strijkijzers is deze hoes ook bruikbaar bij stoomstrijkijzers. Kortom deze strijkplankovertrek is dankzij zijn extra groot formaat en extra dikke molton je ideale rechterhand bij het strijken!

Samenstelling: 5 lagen

De bovenlaag van deze strijkplankovertrek bestaat uit 100% katoen met een moltononderlaag. Hierbij wordt er een schuimlaag van 3mm tussen 2 gealluminiseerde filmen bijgeleverd. De bovenste film zorgt voor de waterdichtheid en weerkaatst warmte en stoom waardoor je sneller en makkelijker strijkt. De schuimlaag zorgt voor een ongeëvenaard strijkplezier. De onderste film zorgt ervoor dat de honinggraatstructuur van je strijkplank je niet meer hindert tijdens het strijken.

Afmetingen

Aangezien strijkplankmerken met verschillende afmetingen en maten werken lijsten wij voor jou de conforme types op:

Type C - Brabantia 124 x 45 cm 

Type D - Brabantia 135 x 45 cm

Rowenta 130 x 47 cm

Leifheit Large 135x45cm

Leifheit Universal 140x45cm

Philips 120 x 45 cm

Laurastar 131 x 55 cm

Is je strijkplank kleiner dan de hierboven opgestelde afmetingen? Niet gevreesd! Wij bieden immers ook kleinere strijkplankhoezen aan. 

  

Gegevens
Wat zoekt u? 150 cm x 60 cm
Kwaliteit 5 sterren
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Strijkplankhoes prof XL, zomers geel