Spinner Mop blue Marlin

Waardering:
94% of 100
€ 40,00
 • Voor 16u59 besteld, donderdag geleverd
 • Op voorraad
De Spinner mop is een compleet vloerapparaat dat je zowel nat als droog kan gebruiken. De doos bevat 1 spinner mop apparaat, 2 microvezel moppen, en een emmer met trap- en spoelfunctie.
De Spinner mop is een compleet vloerapparaat dat je zowel nat als droog kan gebruiken. De mop vanonder is vervaardigd uit microvezel, dus je mag deze niet hoger wassen dan 60° en je mag geen wasverzachter gebruiken. Als je deze droog gebruikt neemt hij heel goed het stof op en als je deze nat gebuikt neemt hij heel goed vuil en water op! De korf van de spinner mop is vervaardigd uit inox waardoor hij niet roest en de levensuur langer is dan de plastieken korf. Er is ook een spoelfunctie voorzien in de emmer waardoor je niet met een vuile mop blijft poetsen, als je gedaan hebt zet je de mop in de korf en trap je enkele keren waardoor de mop droog wordt. Hoe harder en hoe langer je trapt, hoe droger je mop zal zijn. De doos bevat dus 1 spinner mop apparaat, 2 moppen en een emmer.
Meer informatie
Merken Blue Marlin
Reviews
 1. 100%

  Is al de derde die ik koop. Gaat lang mee en is super handig om te poetsen met rugklachten.
 2. 100%

  Had dit VEEEEL vroeger moeten kopen. Dient om de burelen en andere plaatsen op te kuizen. De Kuisvrouw en nu mijn BESTE vriendin (Grapje) Groetjes Gustaaf DOE zo voort
 3. 100%

  Super handig in gebruik, hiermee kan ik veel sneller kuisen en met veel warmer water kuisen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Spinner Mop blue Marlin