Telescoopladder

Alle voordelen van telescoopladders op een rijtje!

De telescoopladders in het assortiment van MarketOnWeb zijn stuk voor stuk zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en prestatie. Ontdek hier alle voordelen van onze hoogstaande ladders: 

Compact formaat 

Een ingeschoven telescoopladder is doorgaans ongeveer een meter lang, waardoor het erg weinig ruimte inneemt. In deze stand is de ladder dus makkelijk op te bergen in een kast of een andere kleine ruimte. Door de compacte afmetingen past een telescopische ladder eveneens met gemak in elke standaard autokoffer. Transport vormt dus nooit een probleem, want je hoeft geen lange camionette meer te hebben om de ladder te vervoeren.

Verstelbaar in hoogte 

De hoogte van een telescopische ladder is in te stellen op verschillende standen. Allereerst kan je kiezen uit verschillende hoogtes. De uitgeschoven hoogte van onze ladders gaat van 2,60 meter tot 6,40 meter. Bovendien zijn er een aantal telescoopladders die je dubbel kan vouwen in de helft. Deze ladders zijn voorzien van een scharnier dat 180° kan draaien, waardoor je ze ook op plaatsen kan zetten die anders moeilijker te bereiken zijn.

Multifunctioneel

Je kan een telescoopladder gebruiken voor in je huis en tuin, maar het is eveneens geschikt om professionele klusjes uit te voeren. Rondom het huis is de ladder erg praktisch om bijvoorbeeld hogere ramen te wassen, bomen te snoeien, fruit te plukken of andere klusjes uit te voeren. Binnenshuis is een telescoopladder handig om bijvoorbeeld lampen te vervangen, in de hoogte schoon te maken of gordijnen op te hangen. Je kan ook een logge en zware zoldertrap vervangen door dit lichte en gebruiksvriendelijke model. Bovendien zijn deze telescoopladders zodanig sterk en kwalitatief dat professioneel gebruik op dagelijkse basis geen enkel probleem vormt. 

Veiligheid

Bij onze telescoopladders is het uitermate belangrijk dat ze getest en goedgekeurd zijn volgens de strengste Europese veiligheidsvoorschriften. Al onze telescoopladders voldoen immers aan de EN 131 normen, die ladders verplicht zijn om te hebben. Tussen de verschillende treden zijn er rubberen veiligheidsdopjes voorzien, zodat het dichtschuiven van de ladder geen verwondingen kan veroorzaken. Onderaan de ladder bevinden zich twee steunbalken, die ervoor zorgen dat de ladder altijd goed stabiel blijft staan. Veiligheid wordt dus hoog in het vaandel gedragen!

Kwaliteit

De telescopische ladders uit ons assortiment zijn vervaardigd uit stevig aluminium en zijn bijgevolg van een hoogwaardige kwaliteit. Een telescoopladder in aluminium is erg flexibel en licht in gebruik, maar toch erg sterk en betrouwbaar. Of je de ladder nu sporadisch gebruikt om een lamp te vervangen of elke dag om verschillende klusjes uit te voeren: deze telescoopladders zijn duurzaam en zullen jarenlang meegaan.