Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  • Stofzuigerborstels en diverse

Stofzuigerborstels en diverse

In deze categorie vindt u verschillende soorten stofzuigerborstels en monden. Belangrijk om te weten is dat er twee verschillende maten zijn, namelijk 32 mm en 35 mm. AEG, Numatic, Henry, Electrolux, Nilfisk en Rowenta hebben een diameter van 32 mm. En Miele, Bosch en Siemens hebben een diameter van 35 mm. Tenslotte heeft de stofzuigerborstel van een Phillips een gaatje.

Stofzuigerborstels

Stofzuigerborstel

De meest standaard stofzuigerborstel is een combi stofzuigerborstel. Deze borstel heeft namelijk een combinatie van twee standen: één stand om tapijten en zachte ondergronden te stofzuigen en een tweede stand om de borstels eruit te klikken en vloeren te stofzuigen. Je wisselt eenvoudig van stand door met je voet te klikken op de schakelaar die op de stofzuigerborstel bevestigd is.

Parketborstel 

Een parketvloer in huis is prachtig, maar erg delicaat om te onderhouden. Daarom dient je ook tijdens het stofzuigen je parket op een correcte manier te behandelen. Kies daarom voor een parketborstel die je op je stofzuiger kan bevestigen. De parketborstel bestaat uit speciale borstelhaartjes die je parket niet beschadigen en is tevens geschikt voor andere gladde vloeren zoals vinyl, laminaat en kurk.

Plintzuiger

Bovenop de plinten kan zich al snel een dikke laag stof vasthechten. Dat oogt natuurlijk niet netjes, maar je wil ook niet het hele huis rondgaan op handen en knieën om het met doekje schoon te vegen. Een plintzuiger biedt hiervoor een goede uitweg. Door de smalle stofzuigermond is dit stofzuigeronderdeel perfect om deze lastige plaats efficiënt én snel schoon te krijgen. Bovendien kan je met de plintzuiger ook gemakkelijk kleine hoekjes van bijvoorbeeld de trap of de zetel te stofzuigen.

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk