• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen 72 u geleverd
  • Steeds op voorraad

Kinderkruiken

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

21 artikel(en)

Kinderkruiken

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

21 artikel(en)

Warmwaterkruiken voor de kleintjes

Bij MarketOnWeb vergeten we natuurlijk onze kleinste spruitjes niet. Wij bieden een groot assortiment waterkruiken aan die speciaal zijn ontworpen voor kinderen en baby's. Zo houd je veilig je kinderen warm wanneer ze gezellig in de zetel liggen na school of tijdens de vakantie. Je kindjes slapen heerlijk met een warme warmwaterkruik als knuffel. Ook bij krampen, spierpijn en ziekte kunnen deze warmwaterkruiken helpen. De hitte die de kruik afgeeft werkt kalmerend en verzacht de pijn.

Ons uitgebreid assortiment bestaat uit warmwaterkruiken met leuke hoesmotieven en pluche knuffels met ingebouwde warmwaterkruiken. Er zijn kruiken met verschillende vormen zoals een hart of een ster. Bekijk zeker ook de collectie knuffeldieren van het topmerk Fashy. Er is keuze voor zowel jongen en meisjes. Je hoeft niet langer te zoeken naar een perfect cadeau. Deze warmwaterkruiken zijn het ideale cadeau voor de eindejaarsfeesten, een geboorte of een verjaardag.

Ontdek hier ons complete assortiment warmwaterkruiken speciaal voor kinderen. Bestel vandaag nog je warmwaterkruik bij MarketOnWeb en je ontvangt hem binnen de 48 uur bij je thuis.

Tenslotte nog enkele tips voor het vullen van je warmwaterkruik:

  • Gebruik nooit kokend water, laat het water eventjes afkoelen, zo kan je jezelf niet verbranden. Het spreekt voor zich dat je natuurlijk wel heet water mag gebruiken.
  • Vul de kruik altijd maar voor 80% met warm water, dan voelt de kruik aangenamer aan en heeft ze een langere levensduur.