• Gratis verzending vanaf € 50
 • Binnen 72 u geleverd
 • Steeds op voorraad

Warmtekussens

Warmtekussens

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 150 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Warmtekussens

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 150 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Kersenpitkussens

Warmtekussen nodig?

Het staat vast dat zowel jong en oud beter en rustiger slapen vergezeld van een warmtekussen. Dit komt door het relaxerend en ontspannend effect dat kenmerkend is voor warmtekussens. Slaapt je baby onregelmatig of heeft je partner last van buikkrampen of spierpijnen? Dan kunnen deze kussens ongetwijfeld een oplossing bieden! 
Maar ook in andere situaties is zo’n warmtekussen ideaal. In de sofa of op kantoor? Kersenpitkussens verhelpen je koude voeten of handen tijdens de koude winterdagen waardoor je maximaal kan genieten van een rustig moment. 

Bovendien bespaar je aanzienlijk wat elektriciteit van de verwarming uit. Vaak gaat die warmte nog verloren in een grote ruimte via ramen en deuren. Met onze warmtekussens komt de warmte rechtsreeks op de huid waar jij dit het liefst wilt. 

Voor al deze momenten zoeken we bij MarketOnWeb met zorg naar warmtekussens die optimale kwaliteit en warmte bieden aan jezelf, je partner, je broer, zus of kind. Ons assortiment bestaat uit tal van verschillende modellen en topmerken zoals Fashy of Warmies. Ook kan je kiezen uit verschillende vullingen voor je kussen: kersenpitten, koolzaad of lijnzaad. Voor ieder wat wils dus! 

 • Kersenpitkussens: kersenpitten zijn de meest voorkomende vulling voor een warmtekussens. Ideaal voor het pijnverzachtende effect van het kussen of gewoon om lekker te ontspannen. Kies uit topmerken zoals Fashy of Kersepitje.
 • Nekkussens: deze warmtekussens zijn langwerpig gevormd en ideaal om in de nek te leggen. Onmisbaar voor mensen die vaak last hebben van nek- of rugpijn.
 • Warmteknuffels: deze warmtekussens komen in de vorm van schattige diertjes waar je kinderen dol op zullen zijn. Ons groot assortiment warmteknuffels bestaat uit merken zoals Fashy, Cherry Belly en Warmies. Elk kind zal zijn lievelingsdier kunnen kiezen.
 • Lijn- en koolzaadkussens: naast kersenpitkussens verkopen we ook warmtekussens met een vulling van kool- of lijnzaad. Wat is het verschil? Deze zaden zijn kleiner dan kersenpitten en voelen zachter aan. Bovendien zullen deze kussens zich beter aanpassen aan de vorm waarop het ligt. Ook voor de kinderen hebben we een alternatief voor kersenpitkussens met de Cherry Belly lijnzaadkussens.

Hoe gebruik je zo’n warmtekussen eigenlijk? Haal het kersenpitkussen uit de hoes en besprenkel het lichtjes met water. Plaats hem nadien enkele seconden in de microgolf. Lees de gebruiksaanwijzing om de exacte info van jouw kersenpitkussen te kennen.

Heb je het warmtekussen gevonden dat bij jou past? Bestel het vandaag nog en we leveren het warmtekussen binnen de 48 uur bij je thuis af.