Toggle Nav
Winkelwagen

Warmwaterkruik knuffels

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

per pagina

Warmwaterkruik knuffels

Op zoek naar een origineel en leuk geschenk waar kinderen dol op zijn? De knuffels met warmwaterkruik van MarketOnWeb zijn het ideale cadeau voor een geboorte, een verjaardag of de eindejaarsfeesten.

Elk kind is verzot op pluche knuffels. Deze knuffels hebben dat tikkeltje extra aangezien ze voor een knusse en aangename warmte zorgen. Deze warmwaterkruiken in gevormde knuffels doen je kinderen meteen ontspannen. Bovendien helpen deze nieuwe vriendjes je kindjes ook als ze ziek zijn of pijn hebben. Koorts en krampen verlichten als ze hun pluche vriend knuffelen door de aangename warmte. Hun warmwaterkruik knuffel kunnen ze overal meenemen. Zelfs na de winter kunnen je kinderen nog veel plezier beleven met hun favoriete pluche vriend.

MarketOnWeb heeft een groot aanbod knuffels met ingebouwde warmtekruiken. Van schattige beertjes tot hippe egeltjes, bij ons vind je het allemaal. Bestel vandaag nog je knuffel met warmwaterkruik en je ontvangt hem binnen de 48 uur!

Tenslotte nog enkele tips voor het vullen van je warmwaterkruik:

  • Gebruik nooit kokend water, laat het water eventjes afkoelen, zo kan je jezelf niet verbranden. Het spreekt voor zich dat je natuurlijk wel heet water mag gebruiken.
  • Vul de kruik altijd maar voor 80% met warm water, dan voelt de kruik aangenamer aan en heeft ze een langere levensduur.
 

Helpdesk