• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen 72 u geleverd
  • Steeds op voorraad

Kralen gordijnen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

19 artikel(en)

Kralen gordijnen

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

19 artikel(en)

Welk kralen gordijn past het beste in jouw huis, caravan of tuinhuis?

 

Hulzen vliegengordijn

Wie op een effectieve en milieuvriendelijke wijze insecten wil tegenhouden, heeft er alle baat bij om voor een kwalitatief, hulzen vliegengordijn te kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een vliegengordijn van La Tenda dat gemaakt is uit stevige hulzen die aan elkaar hangen met aluminium haken van de beste kwaliteit.

 

Houten en bamboe kralen gordijn 

Een houten of bamboe kralen gordijn houdt de insecten buiten en geeft tegelijk je interieur een exotisch tintje. Het ritselen van de houten staafjes wanneer je door dit kralen gordijn wandelt, is een rustgevend geluid dat je voor altijd met warme zomers zal associeren. Sommige houten kralen gordijnen zijn zelfs zo mooi dat ze regelmatig worden gebruikt als tropische wanddecoratie.

 

Decoratief kralen gordijn

Daarnaast kan je ook kiezen voor een decoratief kralen gordijn, dat zowel vervelende vliegende insecten uit het huis weert als louter decoratief gebruikt kan worden. Zo reflecteren de felle kleuren van het fleurige, paarse kralen gordijn of een bamboe kralen gordijn met bloemetjesmotief het zonlicht op een prachtige manier doorheen de ruimte en maken ze elk interieur net dat tikkeltje interessanter.