• Gratis verzending vanaf € 50
  • Binnen 72 u geleverd
  • Steeds op voorraad

Voederhuisje

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 37 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Voederhuisje

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 37 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Voederhuisjes in alle soorten en maten!

Voorspellen ze temperaturen onder het vriespunt? Dan is wat extra voer voor de vogels in je tuin altijd welgekomen. Tijdens de vrieskou hebben ze immers voldoende voedingstoffen nodig om hun lichaamstemperatuur op peil te houden. Dit is niet altijd even eenvoudig tijdens de winterperiode, omdat er net dan in de natuur weinig voedsel te vinden is. Een voederhuisje zorgt ervoor dat je het voer op een verhoogde plaats kan leggen en dat het grotendeels droog blijft bij nat weer. Voor deze kleine moeite zijn de vogels je eeuwig dankbaar!

 

Hangend voederhuisje

Staan er bomen in jouw tuin? Dan kan jij perfect een voederhuisje kiezen dat je moet ophangen! Een groot voordeel van een hangend voederhuisje is dat je het hoog genoeg kan hangen, zodat katten er niet gemakkelijk bij kunnen. Naast hangende voederhuisjes voor strooivoer, zijn er ook hangende voederhuisjes die speciaal ontworpen zijn om een sappig stuk fruit op te spiesen.

 

Voederhuisje op paal

Wie een klassiek voederhuisje wil kiest voor een traditioneel exemplaar op een paal! Hou je meer van modern? We hebben ook enkele prachtige design voederhuisjes op een paal in ons assortiment! Er zijn voederhuisjes die steunen op een voet, waardoor je ze kan verplaatsten en er zijn voederhuisje met een puntige paal die je vast in de grond kan steken.

 

Raamvoederhuisje 

Hou je ervan om vogeltjes van dichtbij te kunnen observeren? Met een raamvoederhuisje kan je nauwlettend elke beweging van de vogel bestuderen. Fascinerend! Bovendien zijn onze raamvoederhuisjes volledig doorzichtig, wat het nog eenvoudiger maakt om de vogeltjes aan het werk te zien. Een raamvoederhuisje bevestig je aan het raam mer twee zuignappen.

 

Pindakaaspothouder

Staat er pindakaas op het menu? Dan zijn de vogels zeker van de partij! Geef ze wel een speciale vogelpindakaas, want pindakaas voor menselijke consumptie bevat gebrande pinda's die vogels minder goed verteren. Daarnaast bevatten ze vaak te veel zout. Plaats de vogelpindakaas in een pindakaaspothouder en geniet van de vogeltjes die hun buikje vol komen eten!

 

Wandvoederschaal

Heb je niet veel bomen of geen grote tuin? Dan kan je nog steeds een voederschaal plaatsen tegen de muur van je huis. Bovendien kan je de vogels op deze manier extra goed in het oog houden! Heb je een kat? Zorg er dan voor dat hij een belletje draagt zodat de vogels gewaarschuwd zijn!

 

Losstaande voederschaal

Wil je zelf bepalen waar je het voer geeft? Een losstaande voederschaal kan je elke dag op een andere plaats zetten. Het gevaar echter met een losse voederschaal is dat je het de dicht tegen de grond plaatst zodat andere (roof)dieren er gemakkelijk bij zouden kunnen. Probeer een losse voederschaal daarom steeds op wat hoger te plaatsen zoals op een tafel of een muurtje.