• Gratis verzending vanaf € 50
 • Binnen 72 u geleverd
 • Steeds op voorraad

Rolser

Rolser

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 111 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Rolser

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 111 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Boodschappentrolley Rolser

Rolser boodschappentrolleys zijn het neusje van de zalm. Na 40 jaar ervaring staat het merk Rolser gekend voor efficiëntie en innovatie. Bij MarketOnWeb hebben we een uitgebreid aanbod van Rolser boodschappentrolleys, waarbij het assortiment is voorzien op de hedendaagse behoeften van de consument. Gaande van de Rolser Classic of de Rolser Thermo: elk van deze boodschappentrolleys is uniek met zijn eigen eigenschappen, voordelen, vormen en kleuren. Wil je graag weer weten wat Rolser voor jou in petto heeft? Lees hieronder dan meer over de verschillende Rolser modellen. 

 

Rolser Classic

De klassieke Rolser is het meest eenvoudige model van Rolser op de markt. Het is een kwalitatieve boodschappentrolley die terug is gebracht tot zijn eenvoud en dat is net wat deze trolley zo siert. Ideaal dus als je geen trolley met speciale snufjes nodig hebt, maar wel op zoek bent naar een goede kwaliteit.

 

Rolser Thermo

Hou al je boodschappen koel in de speciale thermozak die bevestigd is aan deze boodschappentrolleys. Een must voor wanneer de temperaturen in de zomer de hoogte inschieten! Je ijsjes, diepvriesproducten en vlees zal langer beschermd blijven in de zak.

 

Rolser met 4 of 6 wielen

Een Rolser met 4 of 6 wielen geeft een uitstekende stabiliteit. Bovendien wordt trappen beklimmen en over hoge trottoirs rijden kinderspel. Een Rolser met 6 wielen is zo gemaakt dat trappen klimmen erg vlot verloopt. Er zijn 3 wielen aan elke kant, waarvan 2 onderaan en 1 bovenaan. Deze schikking zorgt ervoor dat het tijdens het draaien van de wielen telkens een wiel steun kan zoeken op het verhoog, waardoor trappen klimmen een fluitje van een cent is!

 

Rolser plooibaar

In ons aanbod vind je ongelooflijk veel verschillende Rolser modellen die je kan opvouwen. Het onderstel is opklapbaar en tas ingevouwen, waardoor de boodschappentrolley snel en efficiënt kan worden opgeborgen. Sommige modellen kan je niet enkel inklappen, maar zijn ook inschuifbaar in de lengte: op deze manier neemt de trolley nauwelijks ruimte in! 

 

Rolser met stroptas

Een Rolser met stroptas vind je bij MarketOnWeb in verschillende modellen en kleuren. Voor wie ecologie hoog in het vaandel draagt, is de Rolser boodschappentrolley Eco Pep een slimme keuze. Deze boodschappentrolley heeft een gerecycleerde tas bestaande uit gerecycleerd katoen en gerecycleerde PET-flessen.