Toggle Nav
Winkelwagen
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
  • Reisenthel boodschappenwagens

Reisenthel tassen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Reisenthel boodschappentassen

Boodschappentassen van Reisenthel zijn noodzakelijk om op een praktische manier boodschappen te doen. Sleuren met betalende plastic zakken die scheuren na 10 meter wandelen is voor niemand voordelig. Reisenthel biedt u de oplossing!

MarketOnWeb heeft daarom voor u een uitgebreid aanbod aan Reisenthel boodschappentassen in petto:

  • Carrybag
    De Carrybag van Reisenthel is een echte klassieker onder de boodschappentassen. Het stijlvolle en tijdloze ontwerp van Reisenthel zorgt ervoor dat u niet moet denken aan doorscheurende plastic zakken en dus in alle comfort en stijl uw boodschappen kan doen. Deze Reisenthel Carrybag is vervaardigd uit licht, maar sterk aluminium. Bovendien is hij snel plat te vouwen waardoor u deze tas gemakkelijk kan opbergen.
     
  • Mini Maxi basket
    De Mini Maxi basket van Reisenthel is de meest functionele tas die je kan vinden! De Mini Maxi basket is namelijk in 1 beweging volledig ‘Mini’ te vouwen en in 1 beweging weer helemaal ‘Maxi’ te krijgen. U zal tevens versteld staan van de hoeveelheid die u in deze tas kwijt kan . Binnenin vindt u nog een extra zakje om portefeuille en sleutels op te bergen.

Bekijk snel het beschikbaar aanbod van kleuren en motieven. Ook de bijgevoegde foto’s en filmpjes zijn zeker een kijkje waard. Vandaag besteld? Binnen de 48 uur thuis geleverd.

 

Kunnen we jou helpen?

Helpdesk