• Gratis verzending vanaf € 50
 • Binnen 72 u geleverd
 • Steeds op voorraad

Andersen luxe shoppers

Andersen luxe shoppers

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 162 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Andersen luxe shoppers

Positie
Van hoog naar laag sorteren

24 per pagina

Artikelen 1 tot 24 van 162 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Andersen Luxe Shoppers

Deze Andersen Luxe Shoppers zijn het summum van de shoppers, het neusje van de zalm. Zoekt u luxe, comfort en kwaliteit? Dan bent u hier bij MarketOnWeb aan het juiste adres. Enkele modellen die we hier voor u in de aanbieding hebben zijn:

 • Royal Shopper
  De Andersen Royal Shopper heeft een praktische frame waarmee u de shopper kan aanbrengen aan een winkelkar of aan uw fiets (mits tussenstuk[HOdB1] ), maar ook gemakkelijk kan opbergen door de wielen eraf te halen. Verder is het mogelijk om de zak van de shopper te ontkoppelen waardoor u het frame kan gebruiken om andere dingen te transporteren zoals dozen wijn of kratten frisdrank 
   
 • Royal Shopper Plus
  De Royal Shopper Plus van Andersen is de vernieuwde versie van de normale Royal Shopper. Hij verschilt lichtjes van deze laatste door de zak die ook als rugzak te gebruiken is en enkele kleine toevoegingen zoals een reflector, meer laadruimte en dergelijke.
 • Royal Shopper Truck Carbon
  De Royal Shopper Truck Carbon is vervaardigd uit het beste materiaal waardoor deze Andersen shopper extreem resistent is tegen weer, wind en beweging.
 • Tura Shopper
  De Tura Shopper van Andersen is bijna volledig aanpasbaar en verstelbaar aan uw behoeften: zowel het stuur als het frame kan u in verschillende posities zetten. Verder is deze Andersen shopper waterbestendig waardoor u hem zelfs kan gebruiken door weer en wind.
 • Unus Shopper Hipsit
  Deze stijlvolle shopper is vervaardigd uit zeilstof. Ook dit model is dus ongelooflijk resistent tegen weer en wind.

Bekijk snel alle shoppers in deze Andersen Luxe Shoppers categorie. Klik op de bijgevoegde foto’s om de shoppers nader te kunnen zien.