Andersen boodschappentrolley aansluiting

€ 12,95
Onze klanten geven dit product een score van 9,4 op 10.
 • Voor 17:00 besteld, vrijdag in huis
 • Op voorraad
 • Klantenservice 7/7
Deze aansluiting is compatibel met de Andersen Royal Shoppers, de royal shopper plus, de royal trappenstijger, de komfort shopper van Andersen en de Scala shopper
Ook interessant:

Een boodschappenwagen in combinatie met uw fiets gebruiken? Dit hulpstuk voor uw Andersen boodschappentrolley zorgt ervoor dat je kan gaan winkelen met uw fiets en boodschappenwagen. Deze aansluiting is compatibel met de Andersen Royal Shoppers, de royal shopper plus, de royal trappenstijger, de komfort shopper van Andersen en de Scala shopper.

Opgelet: om een Andersen boodschappenwagentje aan uw fiets te hangen hebt u ook een aansluiting nodig op uw fiets. Deze boodschappenwagen aansluiting is compatibel met alle aansluitingen voor fietsen van Andersen (ook te vinden op MarketOnWeb).

Gegevens
Speciale modellen Shoppers voor aan fiets
Reviews (7)
 1. 100%

  Dit hulpstuk heb je ook nodig om de trolley aan je fiets te bevestigen on misbaar, maar wel een uitkomst.
 2. 100%

  Het zag er goed uit maar het padte niet op onze fietsen
 3. 80%

  Elektrische fiets ervaring.
  Dit onderdeel is nodig om een Andersen trolley Big Shopper aan je fiets te hangen. Je hebt hierbij ook een bevestiging op je fiets nodig. Deze is apart aan te schaffen. Ik heb gekozen voor de G1 fiets aansluiting PullEasy.
  Ik woon in Amsterdam alwaar ik besloten heb geen auto meer te bezitten en alles per fiest of voet te doen.
  De trolley achter de electrische fiets leek me een uitstekende combo om groter hoeveelheden boodschappen te doen. Dit klot op zich wel. Ik kan 30 a 40 kilo spullen meenemen.
  Bij de eerste rit kwal ik het volgende tegen:
  Bij hogere snelheden gaat de trolley achter de fiets "dansen". Dit gebeurd bij hobbels in de weg en betekend dat de wielen om en om van de grond komen.
  De lengte van je fiets wordt een stuk langer. Hier moet je rekening mee houden bij het oversteken. Even op het midden van de weg wachten is gevaarlijk. Ook even ergens tussendoor is verleidelijk zoals altijd maar minder verstandig met een trolley achter je aan in de drukte.
  Het geheel functioneert overigens bij gematigde snelheid prima. Ik ben nergens achter blijven hangen. Als je knieen erdoorheen kunnen komt de kar er ook doorheen. In bochten loopt de trolley mooi mee maar wel met gematigde snelheid.
  Al met al een goede oplossing voor mijn boodschappen over heel Amsterdam. Wel ben ik een beetje teleurgesteld dat ik niet met volle snelheid het rondje kan maken...
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Andersen boodschappentrolley aansluiting